2777
2789
عنوان

کی می‌تونه جواب این سوال منو بده

81 بازدید | 16 پست

چرا میگن عشق یعنی نرسیدن؟

آخه حسرت چیز خوبی نیست 

آخه کنار کسی دیگه زندگی کنی دلت پیش کسی دیگه باشه که خوب نیست 

چندین نفر دیدم یکیش خودم هر کدوم به نوعی نرسیدن 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون وقتی میرسی میبینی اون بتی ک ساخته بودی نبود

خب نتیجه اش میشه ازدواج با کسی که هیچ حسی نداریی 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

اینا محتوای زرد مخاطب جذب کنه.واقعیت نداره.

اخه چون دیدم کسایی که همو دوست داشتن رسیدن 

بعد یکی گفت این از قدیم بوده که عشق ها بهم نرسن 

مثل شیرین فرهاد و لیلی مجنون و....

بنظر من عشق واقعی هرچیم که بشه تهش وصاله ، ولی اگه عشق باشه ، بعضیا دوست داشتن عادی و گذرا رو عشق تل ...

بنظر من عشق وقتی بهش برسی قشنگ 

اگه نرسی همیشه ی حسرت میمونه

از من بپرس بعد یازده سال بدستم‌اورد الان جوری منو میزنه جلوی بچم که انگار میخواد بکشتم

مگه دوست نداشت 

چجوریی آخه 

یعنی میگی باور نکنیم اون عشقی عاشقی که حرفش میزنه تو کاراش نشون میده و.....؟

دلم براش تنگ تنگ تنگ شده...

منم 🥺 ولی فقط شکر میکنم که هست که نفس می‌کشه درسته کنارم نیست ولی همیشه واسش آرزوی خوشبختی میکنم 

افرین پس عاقلانه ازدواج کن

عاقلانه میشه چی؟