2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بستری نکردن .خیلیا بستری شدن عرض چند روز اوکی شدن

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤

براش مرغ بکش صدقه بده. شاید چشم و نظر داره 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

آخه میکنن؟

اره عزیزم اشناهامون بچه یه هفته ای بستری کردن ماه پیش انتی بیوتیک گرفت اومد خونه بعد چند روز

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤

آره شاید چشم و نظر خورده مریضیش سنگین شده. پسر من کوچیک بود یه اسهال طولانی مدت گرفت هی هرچی دکتر بردیم خوب نشد مامانم میگفت من میخندیدم میگفتم خرافاته ولی واقعا نبود 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

نه بابا آخه بچه ۴۵ روزه چجوری بستری کنم😭

اسپری دکو سایلین از داروخانه بگیر بزن 

بخور سرد بزار

دور پیشانی را ببند

بدنش را ماساژ بده

خودت مایعات و خوراکی بخور شیرش بده

فقط شیر

آرام باش

بینی را تخلیه کن

یه ذره سرش را بالا بگیر خلط برنگرده.

سیاه دانه معجزه می کند 

البته لطف خدا اول از همه خواهر