2777
2789
عنوان

چقدر زندگی تو روستا خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 9348 بازدید | 155 پست
اروپایی ها ماروعقب ننداختن اوناییکه افتادنرو مملکت مارو صد سال عقب انداختن و بهتر که نمیشیم هیچ پسرف ...

یه نکته رو بگم یکی از عوامل عقب ماندگی ایرانیا تقلید و پشت کردن به سنتها و روشهای خوب گذشته است الان روستایی های ما خیلی عجله و حرص دارن مثل اروپایی ها بشن در حالی که اونا خودشون استفاده از دوچرخه و اسب رو پیشه کردن و حتی تو کانادا پلیس اسب سوار دارن روستایی محصولش رو میفروشه زودتر ماشین  بخره اونم نه وانت برای حمل محصولش بقول اون بابا تو پایتخت شاسی بلند 😆 میخره تا بیاد شهر باهاش پز بده یا اینکه هی بره سفر خارجی در حالی که اروپایی ها می میرن برای کویر بکر ایران ولی این هموطن هنوز هیچ جای ایران رو ندیده پس بهتره دیدگاه روستایی به ارزشهای خودش عوض بشه 

روستاهاي الان مخصوصا تو شمال امكاناتش در حد شهرِ

کلا بیشتر روستا ها اینطورندربطی نداره شمال باشه یا ن مثلا روستای ما تو استان مرکزی روستای وفس از نظر من ک زندگی تو روستای خیلیم عالی من ک عاشق زندگی تو روستا هستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از من میشنوید شمال نرید شلوغه حتی روستاهاش تعطیلات و عیدا شهریا میریزن روستاها شهر های کویری بهتره ت ...

موافقم عالیه منم تو شهر کویری قم زندگی میکنم شب های عالی داره و روستای وفس _مرکزی هم روستامونه از نظر من ک زندگی تو روستا عالیه شب های روستای وفسم فوق العاده هستش

منم خيلي دوس دارم برم روستا ولي خب روستا كه إمكانات شهرو نداره !ميترسم بچم اونطور كه دلم ميخواد پيشر ...

روستا فقط برای تفریح خوبه خب معلومه ک روستا امکانات تحصیلی شهر رو نداره ولی بجاش خیلی چیز های بهتری داره من ک از وقتی کرونا اومده تو روستا درس میخونم خیلی هم راضیم ولی پیشنهاد میکنم برای درس روستا نرید چون اینده بچه تباه میشه هرچند ک اگه بچه واقعا درس خون باشه براش فرقی نمیکنه ولی بهتره ک تو شهر با امکانات بهتر درس بخونه