2777
2789

میشه یه بار برای همیشه باهم متحد بشیم ما خانوم ها؟؟

الان دم عیده یکی مذهبیه یکی آزادتر 

یکی داره می‌خره عکس میذاره یکی نداره بجاش ذوق میکنه از دیدن خرید هموطنش

میشه خراب نکنید تاپیک ها 

دوست ندارید بخدا کسی زور تون نکرده نیاید نخونید رد کنید برید تاپیک های مورد علاقه تون 

تویی که آداب و رسوم کشور تو فراموش کردی خرید نمیکنی از عید بیزاری چیز مسخره ای هست بنظرت رد کن نخون تو ذوق بقیه هم نزن الان با توجه به شرایط اقتصادی هیچکس دل خوش نداره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلم حالا که بحثه کمکه من یه عکسی رو بخوام پاک کنم چیکار کنم؟؟هیچ نی نی یاری نیست؟؟؟

سه خط پایین بعد از ۱ دقیقه بعد از اون باید به نی نی یار باید بگی تاپیک بترکونه

متاسفانه من شرایطم خیلی بهم ریخته و دل و دماغ هیچی رو ندارم ‌عیدم هم خبری نیس ولی خانومایی که تایپیک خرید عید میزارن و میرم با ذوق نگاه میکنم😍

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
من عاشق حال وهوای قبل عیدم عاشق اسفند ماهم خیلی حالم خوبه انشالله حال دل همه اون موقع خوب باشه به قو ...

انشالله حال دل همه مردم جهان خوب باشه همیشه انشالله هیچکس دل غمگین جیب خالی و تن مریض نداشته باشه

متاسفانه من شرایطم خیلی بهم ریخته و دل و دماغ هیچی رو ندارم ‌عیدم هم خبری نیس ولی خانومایی که تایپیک ...

انشالله تا عید به شدت درهای رزق وروزی بروی شما و بقیه باز بشه و بهترین سال رو شروع کنید

دقیقا خوب گفتی این افراد خیلی انرژی منفین 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

اتفاقا من خودم خرید دوس دارم 🤚

و دوس دارم خریدای بقیه ببینم و ایده بگیرم 

نمیدونم چرا بعضیا دوس ندارن 😅

البته شاید عیدی نتونستم چیزی بخرم هرچی همسرم درمیاره باید خرج خونمون کنه تا اگر خدا بخواد سال دیگه بریم تو خونه خودمون فعلا از همه خرجای اضافیم زدم تا ببینم خدا چی میخواد دیگه 

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

انشالله تا عید به شدت درهای رزق وروزی بروی شما و بقیه باز بشه و بهترین سال رو شروع کنید

همچنین عزیزم ممنون بابت دعای قشنگت❤️

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
دقیقا خوب گفتی این افراد خیلی انرژی منفین

وقتی یکی شعور نداره میبینی موضوع بحث چیه و برخلاف بقیه حرف میزنه نمیشه هم چیزی بهش گفت من شاید اصلا خرید نکنم ولی از دیدن خرید بقیه و ذوقشون بیشتر خوشحال میشم