2821
2789

چندساله؟؟

راضی هستید؟ 

حالتون خوبه؟؟

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
فقط یک هفته طاقت آوردم...

واقعاااا؟؟؟

چرا ادامه ندادی خب؟؟

آخه میگن تازه بعد دوسه هفته سم زدایی میشه بدن و اولش سخته همش ضعف و ایناس ، اولشو باید تحمل کنی 

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من از تصور اینکه فقط گیاه بخورم دیوونه میشم. من حتما روزی یه وعده باید گوشتی بخورم تا سیر بشم😁 ولی به نظرم خام گیاهخواری هزینه ش زیاد باشه. ولی شنیدم که عمر رو طولانی می‌کنه و از بعضی بیماری ها هم پیشگیری. ولی تو ایران خام گیاهخواری به نظرم سالم نیست .چون اکثر سبزیجات و میوه ها رو با سم و کود زیاد پرورش میدن .و چه بسا ضرر هم داشته باشه.مگر اینکه خودت تولید کننده باشی و به اندازه مصرف خودت پرورش بدی

واقعاااا؟؟؟چرا ادامه ندادی خب؟؟آخه میگن تازه بعد دوسه هفته سم زدایی میشه بدن و اولش سخته همش ضعف و ا ...

خب من هدفم سم زدایی بود و قرار بود دو هفته ادامه بدم به خاطر کهیر زدن بدنم. البته همراه با فستینگ ١٢ ساعته و نوشیدن اب کافی

خیلی سخت بود. و غذام فقط ترکیبی از سبزیجات مختلف به شکل سالاد بود. روزهای اخر کلا اشتهام را از دست داده بودم. چون من کلا تنوع غذایی برای مهمه و اصلا دوست ندارم غذای تکراری بخورم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من از تصور اینکه فقط گیاه بخورم دیوونه میشم. من حتما روزی یه وعده باید گوشتی بخورم تا سیر بشم😁 ولی ...

اره هزینش که خیلییی بیشتره...

تو یه گروه خگخ هستم اینقدددد تعریف میکنن از حال خوبشون ک واقعا میخوام امتحان کنم، ولی خیلی هم لاغرم

خب من هدفم سم زدایی بود و قرار بود دو هفته ادامه بدم به خاطر کهیر زدن بدنم. البته همراه با فستینگ ١٢ ...

فستینگ یعنی چی؟؟

والا من تو یه گروهم اینقد از حالشون تعریف میکنن ک دلم میخواد امتحان کنم

فستینگ یعنی چی؟؟والا من تو یه گروهم اینقد از حالشون تعریف میکنن ک دلم میخواد امتحان کنم

یعنی بین شام تا صبحانه، چیزی نخورید به جز آب یا چای، حالا این فاصله می تونه ١٢ ساعت باشه یا بیشتر. برای سم زدایی بدن مفیده

یعنی بین شام تا صبحانه، چیزی نخورید به جز آب یا چای، حالا این فاصله می تونه ١٢ ساعت باشه یا بیشتر. ب ...

واییی

خب اینجوری معلومه ک سخته...

حالا راضی بودی؟؟؟ بعدش حالت خوب بود ؟ سرحال بشی؟ احساس سم زدایی داشتی؟؟

راستی چند کیلو کم کردی عزیزم؟

وایییخب اینجوری معلومه ک سخته...حالا راضی بودی؟؟؟ بعدش حالت خوب بود ؟ سرحال بشی؟ احساس سم زدایی داشت ...

کلا یک هفته بود، تاثیر خاصی احساس نکردم. ولی حدود یک کیلو کم کردم.

کلا یک هفته بود، تاثیر خاصی احساس نکردم. ولی حدود یک کیلو کم کردم.

آهان 

من چون لاغرم خیلی مترسم شروع کنم رژیمو

آهان من چون لاغرم خیلی مترسم شروع کنم رژیمو

مطمئنا وزن کم می کنید، چون تقریبا تمام منابع کربوهیدرات مثل برنج، نان، پاستا، سیب زمینی حذف میشه. و در طولانی مدت رژیم سالمی نیست مگر اینکه منابع و مکمل های پروتئين و املاح و ویتامین به طور مرتب استفاده بشه. 

مطمئنا وزن کم می کنید، چون تقریبا تمام منابع کربوهیدرات مثل برنج، نان، پاستا، سیب زمینی حذف میشه. و ...

آره بنطر منم درست نیست

ولی تو یه گروهم همه ده سال ایناس ک خام گیاهخوارن،، اینقد تعریف میکنن از حالشون...

والا آدم میمونه دیگه چی درسته چی غلط

آره بنطر منم درست نیستولی تو یه گروهم همه ده سال ایناس ک خام گیاهخوارن،، اینقد تعریف میکنن از حالشون ...

به نظر من بهترین چیز تعادل در همه موارد زندگی از جمله تغذیه است. رژیم های غذایی سالم از همه گروه های غذایی تشکیل شدند و هیچ گروهی حذف نشده (به جز مواد غذایی پروسس شده و قندهای مصنوعی). 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز