2777
2789
عنوان

چطوری این راز رو به مامانم بگم

334 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان

شوهر خالم مرد مذهبی و با ایمانی هست یعنی طوری که کل فامیل میگن اما یک سالی میشه نگاه سنگینی روی خودم حس میکنم و وقتی نگاهش میکنم سریع چشمش رو میدزده

خالم خوشگله و شبیه خارجیاست واقعا نمیدونم فاز شوهرش چیه

منم‌ آدم محجبه مانتویی هستم ولی خوب تو جمع که هستیم موقع کمک شالم میره عقب و میبینم ایشون زل زده به من یا موقع حرف زدن که حواس بقیه پرت هست منو نگاه میکنه یا حتی موقع غذا و....

پارسال یک‌ مسافرت اجباری پیش اومد و مجبور شدیم با خانواده خالم بریم که چقدر من احساس بدی داشتم از نگاه های ایشون و متاسفانه مامانم اصرار میکنه سال بعد هم باهم بریم سفر

اینم بگم با خانواده خالم رفت و آمد آنچنانی نداریم فقط موقعی که میریم خونه مامان بزرگم از شانس بد من این آقا هم همیشه هست و دوست دارم خودم رو خفه کنم 

میخوام این راز رو به مامانم بگم ولی میدونم که باورش نمیشه میگه تو اشتباه برداشت میکنی چون همه به ایمان و اخلاقش قسم‌ میخورن

تورو خدا راهنمایی کنید چطوری بگم

ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا رک به مامانم  میگم حتی تمام احساساتم  و ترس از باور نشدن رو میگم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
حتما باور میکنه مادرتاتفاقا مذهبی ها چشم چرون ترناینو همه میدوننهرکی بیشتر جانماز آب میکشه خودش هی ز ...

😐جمع نبندید

اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤

حتما باور میکنه مادرتاتفاقا مذهبی ها چشم چرون ترناینو همه میدوننهرکی بیشتر جانماز آب میکشه خودش هی ز ...

عزیزن تک تک انگشت های یه دست از سلول هایی با ژنتیک یکسان درست شدن ، از یه خون تغذیه میکنن ولی باز با هم متفاوتن

بنابراین درست نیست هیچ چیز رو برا یه قشر جمع ببندید 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱