2777
2789

من یک جلسه انجام دادم دکتر گفت فایده نداره انجام نده همش پول دور ریختنه. تازه اونی که انجام داد اپراتور مطب خودش بود ولی چون دکتر فامیلمه اینو گفت. همشم مراقب بود اپراتورش نشنوه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چیه کربن تراپی؟

چمیدونم برای رفع لک و تیرگی و منافذ، من پوستم خیلی سفید و صافه بدون لک اپراتور بهم گفت بیا این کربن تراپی خیلی خوبه و جوانسازی میکنه منم رفتم اتاق کربن وقتی اومدم بیرون دکتر گفت دروغ میگه برای پول، همش الکیه. حالا بگم من خودم پوستم خیلی خوبه فقط برای کلاژن سازی رفتم اپراتور از بس گفت خوبه اونم که دکتر گغت دروغ گفته

پس برای رفع لک صورت چه پیشنهادی دارین

نمیدونم عزیزم من صورتم لک نداره من فقط برای جوانسازی و پیشگیری از چروک رفتم که دکتر گفت الکیه

اما دکتر برای لک لیزر کیو سوییچ میزد برای مردم خیلی هم خوب بود من دیدم چند نفرو

نمیدونم عزیزم من صورتم لک نداره من فقط برای جوانسازی و پیشگیری از چروک رفتم که دکتر گفت الکیهاما دکت ...

اگر واقعا سفید  و صافه انجام نده من یه نفر و دیدم انجام داده بود میخواست سفید و بدون جوش بشه صورتش واسه همین انجام داد