2777
2789
عنوان

بچه م خیلی ارومه میترسم

149 بازدید | 17 پست

سلام دوست‌جونا

میگم که بچه ها بچه ی من خیلی ارومه

یخورده اغو اغو‌میکنه‌خیییییلی اگه گشنه ش باشه یه نق نقی میکنه

اما اصلا گریه نداره سروصدای زیاد نداره کلا شیطون نیست

حتی بیمارستان ازش رگ گرفتن درحد پنج ثانیه گریه کرد و اروم شد

امابگم که گردن گرفته

با دستاش وسیله ازدستمون میکیره

صداش کنیم برمیگرده

فقط میترسم چراانقد ارومه طبیعیه؟🥺

منتظر تو دلیمم دعاکنید زودتر بیاد تو بغلم الان ۱۳هفته شه🥹❤️

حالا پسر من دهن منو صاف کرد تا یسالش که این ماهه برو خداتو شکر کن من ی دستشویی راحت نمیتونستم برم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا پسر من دهن منو صاف کرد تا یسالش که این ماهه برو خداتو شکر کن من ی دستشویی راحت نمیتونستم برم

قانع  شذم خواهر من برم خدارو شکرکنم😂❤️

برو خداتو شکر کن خواهرم بچه من از روز اول تو بیمارستان گریه‌ش شبیه بچه های دو سه ماهه بود. بلند و آز ...

اخ قربونشششش

اصلا نگران نباش پسر بزرگه منم اینجوری بود اونقد اروم بود که من نمیدونستم کی ازخواب بیدارشده تو تختش برای خودش بادستاش بازی میکرد اطراف نگاه میکرد تامیومدم بالاسرش بغلش میکردم اصلا هیچ وقت گریه نمیکرد مادرشوهرم یه بار گفت نکنه لال باشه گازش گرفت توپاش پسرم الهی دورش بگردم شروع کرد گریه کردن 😐 اونقد اطرافیانم گفتن بچت یه چیزیش هست بچه باید گریه کنه بازی کنه جیغ بزنه ببرش دکتر منم ساده بودم کوچیک بودم بردمش بهترین متخصص اطفال نشست بهم خندید گفت شما وخونواده شوهرت مشکل دارید بچه ب این نازی هیچ مشکلی نداره برو خداتو شکرکن 

شاهد ناشکری هستیم 😐😂خواهر منم این شکلی بود هیچ وقت شبا گریه نمیکرد که باعث شه نخوابیم اینا الان ۸ ...

خب شیطون نشد؟😂

اصلا نگران نباش پسر بزرگه منم اینجوری بود اونقد اروم بود که من نمیدونستم کی ازخواب بیدارشده تو تختش ...

عزیزم انگار پسرمو گفتی منم بعضی وقتا میام نگاش میکنم ببینم بیداره یاچی میبینم بیداره و اروم‌ بادستاش بازی میکنه راستی پسرتون الانم ارومه یاشیطون

الان شیطونه خیلییی زیاد. پوستمون رو کنده به معنا واقعی یه سره هم حرف میزنهولی تا دو سالگیش اصلا گریه ...

وااای پس از این اروم ها باید ترسید

عزیزم انگار پسرمو گفتی منم بعضی وقتا میام نگاش میکنم ببینم بیداره یاچی میبینم بیداره و اروم‌ بادستاش ...

پسرم همینجوری اروم بود تا وارد دبستان شد ازدیوار راست میرفت بالا هیچکی نمیتونست بهش بگه بالا چشمت ابرو تاکلاس پنجم الان هشتم بازم اونقد اروم سربه زیر هستش