رژیمم و امروز کیک خامه ای پختم اما یه تیکه هم ازش نتونستم بخورم. الان فکرم پیششه اما اضافه وزنم جلومو میگیره برم سر وقتش. اونایی ک مثل منن بیاین همدردی😩😩😩😩🥺🥺🥺
کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر . مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووو
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
بخاطر شوهر و پسرمیکم خامه قنادی داشتم گفتم درست کنمسیب ندارم خونه وگرنه با اون خودمو گول میزدممن یک ...
ی ذره بخور عیب نداره😂
من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقمکنن. ارمی ... Love your self .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین . ما گر ز سر بریده میترسیدیم در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 . ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
عزیزم از منی که به خاطر این که لاغر بشم و چندین سال زحمت کشیدم ولی خودمو از هیچ چیز محروم نکردم و لاغر شدم بهت نصیحت اول درست نمیکردی حالا که درست کردی اندازه مجاز بخور چون دلت میمونه و رژیم و میشکنی سختت میشه ادامه بدی همه چیز بخور کم بخور تا جایی که حس چشاییت ارضا بشه عزیزم
عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچههام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️