2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم همه چیو ازم قایم میکنه

165 بازدید | 11 پست

بچه ها من با مادرشوهرم تو یه حیاطیم پدر شوهرم فوت کرده بعد شوهرم خرج مادرشوهرم میده( تقسیم ارث نکردن)بعد هر مراسمی میشه خواهر شوهرم رئیس میشه دختراش هم کوچیکن ولی مثل خودشن هر مراسم باشه اینا رئیس بازی درمیارن هر چی میگن شوهرم می‌خره اون یکی خواهر شوهرم میاد و جاری هم مباد اینا میشن یه گروه مثلا یه چیزی پخش میکنن بین مهمونا زود قایم میکنن مثلا من برندارم بخورم مثلا تابستون روضه بود اینا به همه پخش میکردن و به من مجال نمیدانن منم پذیرایی کنم یا اگه یدونه شکلات برمی‌داشتم اگه برنمیداشتم نمیدادن زود پخش میکردن و قایم میکردن

مادرشوهرمم طرف دخترشه 

جاری هم زرنگه حسابش نمیکنه اونم قایمکی یا رو دررو برمی‌داره  

مثلا خودشون پبش من از وسایل پذیرایی نمیخورن یا یدونه میخورن من برم خونم یا حیاط برگردم میام میبینم تقسیم کردن بین خودشون و میبرن خونشون

الان سال پدرشوهرم بود من کمک کردم به منم مثل بقیه یدونه شیرینی و خرما دادن و بسته بندی شد پیش من برنمی‌دارند خودشون اصلا منم خجالت میکشم بردارم اضافی ولی خودشون قایمکی برمیدارن و تقسیم میکنن

و خواهرشوهرم به خودش و اون یکی خواهرشوهرم برمی‌داره زیاد میبینم میچپونه کیفش

خیلی ناراحتم میگم همه چی شوهرم می‌خره از من فقط قایم میکنم 

مادرشوهرمم اینطوره که طرف دخترشه 

خیلی ناراحتم 

تصمیم گرفتم علنی جلوش بردارم اگه چیزی گفت دعوا راه‌اندازی 

بحث من شکم نیست بحث اینه قایم میکنن ازم و اینکه نمیذارن منم  پذیرایی کنم

راه حل بگین

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

پیشمن نمیخورن  که منم نخورم منم خجالت

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم بحث شکم نیست بحث شعور و احترامه که بعضیا متاسفانه ندارن

ممنونم که درکم کردی حالا تولد پسرم بود اونا مجال ندادن من از مهمونامون پذیرایی کنم خودشون کیکم رو هم بریدن و به هر کی دلشون میخواست دادن ببره خونش

همسرت نظری نداره؟

همسرم بگه دعوا را ه میندازن

اگه نمیتونی بیخیال بشی تو هم بزن به پر رویی بگو چندتا برا بچهام برمیدارم تا غیب نشدن بعدم بخند

خیلی عذاب آوره اونا یه تیمن من تنها

بزن به پر رویی بچتو صدا کن بگو بیا از شیرینی هایی که بابات خریده برا خودت بردار ..اصلا حسابشون نکن

بچم یسال و نمیشه

به همسرت بگو پولشو تو میدی اینا زورشون میاد من و بچم بخوریم بذارهمسرت بدونه چی به چیه به همسرت بگو من خجالت میکشم اینا من و حساب نمیکنن خودت و مظلوم کن بگو میاری خودت بردار بده من بگو اینو ببر برا بچه اینطوری شاید کمی خجالت بکشن

همسرت بگه اینایی که خریدم اضافه موند مساوی بین همه تقسیم کنید اگر ن بدید ببرم برای یکی که نداره