2777
2789
عنوان

ببست وشش سالمه مجردم😔😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 117 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پاییناشونو گفتم😂ولی خداوکیلی ۴۴ اینا هم دیدم

بابا ۴۵ خوبه دیگه  ۴۵ هایی جدیدا میان خیلیییییییی جوونن حالا ببین

تازه چهل و پنج های الانم حتی جوونن  

من که میخوام سی تا سی و پنج شوهر کنم

چهل تا چهل پنجم بچه بیارم

بیا تا اومدنت دیر نشده.

بابا ۴۵ خوبه دیگه ۴۵ هایی جدیدا میان خیلیییییییی جوونن حالا ببینتازه چهل و پنج های الانم حتی جوونن ...

دقیقا همینطوری هم درسته 

بعضیا واقعا به دنیا اومدن که انگار فقط ازدواج کنن ....

ازدواجم یه مرحلس هدف اصلی نیس 

دقیقا همینطوری هم درسته بعضیا واقعا به دنیا اومدن که انگار فقط ازدواج کنن ....ازدواجم یه مرحلس هدف ا ...

اره ولی منم ازدواج خووووب و بچه برام مهمه

ببین الان از سه تا ازدواج دوتاش طلاقه باید به این قضیه هم فکر کرد خب این به چه دردی میخوره 

بیا تا اومدنت دیر نشده.

همسن شماهستم دوتا بچه دارم سومی حامله ام هخخخ

چجوری روت شد همچین چیزی بگی؟ 

من هیچوقت امثال تورو درک نکردم 

مثلا طرف میگه شوهرم بداخلاقه ناراحتم،میاین میگین شوهر منکه خیلی ماهه از گل نازک تر بهم نگفته تاحالا 

کاش یکم بزرگ میشدید

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

چجوری روت شد همچین چیزی بگی؟ من هیچوقت امثال تورو درک نکردم مثلا طرف میگه شوهرم بداخلاقه ناراحتم،میا ...

بخدا گل گفتی 

مگه میشه ادما انقدر بی درک باشن

منم هیچوقت اینجور ادما رو نمیفهمم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
سنت کمه

اینکه بشینی ب اختلاف سنت با بچت فکرکنی و افسوس بخوری فقط باعث میشه از موقعیت و شرایطی ک داری و میتونی ازش استفاده کنی عقب بمونی 

الانم خودت و دست کم نگیر زمونه عوض شده،هم بیشتر تو اجتماع باش هم خودت رو مشغول کن،با گروها و ادمها و جمع های درست حسابی معاشرت کن 

ورزشی،محلی،مذهبی،یا...هرچی با روحیه و اخلاقت سازگاره 

و اینکه اگر بتونی مراکز ازدواج اسان رو پیدا کنی و ثبتنام کنی اوناهم موارد خوبی مطابق با خواسته خودت معرفی میکنند 

من همکارم اینجوری ازدواج کرده و خداروشکر خوشبخته

از صمیم قلبم دعامیکنم خیلی زود ب خواسته دلت برسی و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

ببین سلامتی روح و روان خوبی داری آرامش خانواده داری آرامش فردی داری و مستقلی هیچ وقت غم متاهلی نداشته باش چون متاهلی امه اینا رو میگیره بجاش سختی فکر اعصاب خراب درد روح و جسم و غیره بهت میده 

بیکاریااااااا

من ته ارزوی توام

هیجججججی توش نیس

مثلا ک چی بشه 

مهم دلته جوونباشه و رفتارت با بچت

بچه میشناسم با مامانش 40سال تفاوت داره خوشبخت تره تا اونی ک بامامانش15سال

مامانای جوون برخلاف عقاید عمومی اصلا اعصاب بچه داری ندارن چون وقت مامان شدنشون نبوده

اینکه بشینی ب اختلاف سنت با بچت فکرکنی و افسوس بخوری فقط باعث میشه از موقعیت و شرایطی ک داری و میتون ...

ممنونم عزیزدلم💓

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
چجوری روت شد همچین چیزی بگی؟ من هیچوقت امثال تورو درک نکردم مثلا طرف میگه شوهرم بداخلاقه ناراحتم،میا ...

اولا خودم مجردم به شوخی و خنده گفتم که یعنی منی ک همسن شمام سه تا بچه مگه باید داشته باشم و اخرش خندیدم ولی اینجا این جو و فضا و کامنت های این تایپک واقعا تعجبم و زیاد کرد