2777
2789

بچه ها من نمی‌دونستم جگر برای گربه خطرناکه...

همون جور که خودم می‌خوردم چهارتا گربه خیابونی بودن به اون ها هم دادم شاید فقط  یه دونه جگر کامل هر کدوم خورده باشه  و پخته شده بود 

الان فهمیدم براشون خوب نیست انگار ولی خب نوشته به صورت روزانه با مداوم نباید بخورند دارم از عذاب وجدان میمیرم ،،، من همیشه تحقیق میکردم که چی براشون خوبه و چی ضرر داره ولی اینبار کوتاهی کردم الان دق میکنم 

تروخدا چیزیشون نمیشه ؟! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگ منن🥲امیدوارم همه مثل تو باشن

عزیزم ممنونم بهم محبت داری... بخدا دارم از غصه دق میکنم خیلی میترسم چیزیشون شده باشه من نمی‌دونستم واقعا😭😭😭 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
یه بار یه گربه خیابونیو که زخمی بود بردمش دامپزشک پانسمان شدواینا بعد دوباره رهاش کردم که بره ماشین ...

اخیییییی 💔💔💔💔💔بیچاره ...

بخدا اینا هم مثل ما ادمان ... یه عده تو ناز و نعمت یه عده هم بیچاره...

چیزی نمیشه خیالت راحت می‌خورند وگوشت میشه به بدنشون منم واسه گربه ها گذاشتم نمردن سرحال هم هستند

خدایا به قلبم صبر بده تا رنج از دست دادن عزیزانم را تحمل کنم.آنهایی که اکنون پیش تو هستند 

نه فدات بشم با یه بار دو بار چیزی نمیشه 

در طول مدت باجشون میکنه

خیلی مهربونی امیدوارم از این فرشته های مهربون مثل شما تو دنیا زیاد باشه 

منم دوتا گربه حمایتی تو خونم دارم و به گربه های بیرونم غذا میدم💖❤️🫂

عزیزم یه بار طوری نمیشه فکر نکنم

چون من نمیدونستم چند بار جگر مرغ دادم به گربه ای، طوریش نشد خداروشکر

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡