2777
2789
عنوان

فیلر برای چاقی

46 بازدید | 9 پست

سلام عموم برام این پیشنهاد دو داد آخه من لاغرم و واقعا خوشکلم اما لاغرم و خوشکلیم زیاد به چشم نمیاد وقتی قرص آوردم خوردم چاق شدم  یه مدت و واقعا همه حتی بیرون میرم از خوشکلیم تعریف میکنن اما بعد یه مدت دوباره لاغر شدم الان عموم گفت فیلر بزن ببرمت پیش یک دکتر ماهر اما من قبول نکردم گفتم پس برم متخصص تغذیه بزار ببینم چی به چیه  یا بنظرتون فیلر بزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلر نزن زشت میشه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

لپ گونه دیگه کلا لاغرم اما بیشتر لپ

یکم فیلر بزن برا گونه هات نه خیلیا ک عین این پلنگا بشی

پودر جوانه گندمم بخور

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒