2777
2789
عنوان

چطور یسریا همش حالشون خوبه

46 بازدید | 6 پست

این همه خوب بودن از کجا میاد؟

من ۱ درصد مواقع حالم خوبه بقیه ش خابم میاد و دلم میخاد بخابم🥲😐

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

من جزو همون یه سریام ظاهرو حفظ میکنم ولی از درون داغونم هیچکس اصن به ذهنشم خطور نمیکنه که ممکنه من ا ...

توقع چنین کامنتی نداشتم واقعا

یعنی تظاهر ؟

میخام یطوری با پیام ، ویس ، صدات ، خبرت ذوق کنم که سیبلمنتسنیمبنبتبنیممسسننینینینینی بشم 🤗                                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاد که اصلا نیستم آرزومه یه دل سیر بخوابم فقط و فقط بخوابم و هیچ خوابی نبینم از بس در روز سختی میکشم و شب هم موقع خواب کابوس میبینم، وسط شب هم تا خود صبح دخترم بیدار میشه و اون خواب نصف و نیمه هم حرومم میشه، الانم بیدارم چون باید تا چند دق دیگه دخترم رو ببرم سرویس، البته خوابه معمولا تا قبل ۱۲ میبرمش، کامنتم رو از جهت اینکه گفتی  دلت میخواد  بخوابی نوشتم

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
توقع چنین کامنتی نداشتم واقعایعنی تظاهر ؟

آره ، تظاهر !

هیچکس تابحال به جز لبخند و شوخی و خنده و ارتباط برقرار کردن چیز دیگه ای از من ندیده ( خودمم دوست ندارم کسی از حال درونیم خبردارشه)

شاد که اصلا نیستم آرزومه یه دل سیر بخوابم فقط و فقط بخوابم و هیچ خوابی نبینم از بس در روز سختی میکشم ...

درک میکنم کاملا