2777
2789
عنوان

شما جای جاریم باشید چه فکری میکنید

1721 بازدید | 93 پست

طبقه بالای مادرشوهر دو واحد کنار هم هست که من و جاری با هم عقد کردیم. قرار بود هر کدوم توی یکی از واحد ها ساکن بشیم. من چون از شهرستان بودم زودتر عروسی گرفتیم چون شوهرم نمی‌خواست زیاد رفت و آمد کنه و طبقه بالای مادرشوهر میشینم ولی جاری واحد کنار ما رو داد اجاره و رفت طبقه بالای خونه پدرش رو اجاره کرد. من لجم میگیره که چرا من باید دور از خانوادم و با مادرشوهر زندگی کنم ولی اون ور دل خانواده خودش.

حالا هر وقت به هر مناسبتی که قراره اون بیاد خونه مادرشوهر و مادرشوهرم ما رو هم دعوت می‌کنه من نمیرم اونجا.

مثلاً شب یلدا بهانه آوردم برای شوهرم که سال قبل خونه مامان تو بودیم امسال باید بریم خونه مامان من. روز پدر هم که همه خونه مادرشوهر بودن بازم من رفتم خونه بابای خودم شهرستان که جاریمو نبینم.

به نظرتون اینطوری چه فکری میکنند خانواده شوهر و جاری در مورد من؟؟؟

توروخدا نگید مهم نیست هر فکری میخوان بکنند

می‌دونم مهم نیست فقط میخوام بدونم چه فکری میکنند. شما باشید جای جاری چی میگید با خودتون

ضمنا خودم هم کلا نمیرم طبقه پایین پیش مادرشوهر. فقط شوهرم می‌ره سر میزنه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسادت چیز خوبی نیست

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

شما کلا شمشیر رو از رو بستی، تقصیر جاریتون چیه، من بودم حس میکردم خیلی حسودی، شما هم میتونستی قبول نکنی خونه ی مادر شوهر بمونید، ظاهرا هم خانواده ی بدی نیستند

درخواست دوستی از خانمها هم به هیچچچچچچچچچچچچچ عنوان پذیرفته نمیشود