2777
2789
عنوان

پیام پیشنهاد دوستی به پسر

724 بازدید | 20 پست

دلم میخواد یه حرکت خیلییی سم بزنم 

شدیدا از صبحه رفته رو مخم ک پیام بدم بگم با من دوست میشی 

پسره چند دفعه یکیو واسطه کرد چند بارم خودش اومد جلو هر دفعه هم جواب رد میدادم میرفت بعد دو هفته دوباره میومد پیشنهاد میداد 

کلا دختر براش زیاد ریخته ولی موندم از چیه من خوشش اومده تو من دنباله چی میگرده 🥴🥴🥴

من همون دختر سلیطه محلمونم 😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ی مدتیه ذهنمو مشغول کردی این بار تصمیم گرفتم جدی تز ب پیشنهادت فک کنم و فکر میکنم میتونیم با هم ...

نه اینجوری خیلی خوبو محترمانس 

میخوام سممم باشههه

من همون دختر سلیطه محلمونم 😔
پیشنهاد بدی ب کلی پریده

شما پسری؟

با اجازه استارتر ی سوال میشه بپرسم ازتون؟

فک کن یکی دو بار شما ب ی دختر پیشنهاد بدی بعد بزنه تو برجکت 

طوری ک دیگه روت نشه بیای جلو(ولی هنوز دوسش داری و هر بار میبینیش باز بهش محبت میکنی اما پیشنهاد نمیدی).اونوقت بعد یکی دو سال بیاد و خودش بگه منم تو رو دوست دارم . میری تو رابزه باهاش؟؟بخاطر انتقام؟یا نه بهش چون علاقمندی دیگه میریزی دور گذشته رو؟

چقد در رابطه با پسرا صدق میکنه و چ فکری میکنید راجع ب دختر ک اول پیشنهادتونو محترمانه رد کنن و دلیلشو توضیح بدن بعد بعدا تو ی موقعیت بهتر بهتون ابراز علاقه کنن؟

شما پسری؟با اجازه استارتر ی سوال میشه بپرسم ازتون؟فک کن یکی دو بار شما ب ی دختر پیشنهاد بدی بعد بزنه ...

بله اسمم که هست دیگ

ببین خودمو دارم میگم ب شخصه برم پیشنهاد بدم و جواب رد بشنوم برای ی مدت کوتاه دیگ چیزی نمیگم چون معمولا بعد ی مدت نظر ادم عوض میشه و اینکه بیاد دختری پیشنهاد بده بنظرم درست نیست  ی جورایی دست نیافتنی تر باشی خواستنی تری 

و بزنه تو برجکت و متوجه نشدم!!!!؟

تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)