2777
2789

بچه این پسره از بختیاری های خوزستان من خودمم اصالتا خوزستانیم ولی یه استان دیگم در کل آدم معقولیه میشه با حفظ احترام نظراتتون رو بگید اگه کسی هم آشنایی با فرهنگشون داره یکمی توضیح بده راستی زبونشون سخته؟ 

(تیکر بارداری نیست) ..... کی به یه جاده شلوغ اهمیت میده من از روی پل چوبی به داخل تاریکی قدم میذارم
دنبال زد و خورد می گردیا.کی جرئت داره بد بگه؟؟

من که حرف بدی نزدم

(تیکر بارداری نیست) ..... کی به یه جاده شلوغ اهمیت میده من از روی پل چوبی به داخل تاریکی قدم میذارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بختیاری ها هم مثل همه ی آدما یه دسته خوبن یه دسته بد پس قضاوتی نیس خداروشکر فقط با خوباشون سر و کار داشتم اما رفت و امد خانوادگی و مهمون به شدت زیاد دارن یعنی یه جورایی تقریبا دست جمعی زندگی میکنن این مسئله برا خیلیا سخته نمیدونم دیگه یکی از نکاتش اینه به نطر من وگرنه من جز خوبی چیزی ندیدم

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
عزیزم بختیاری ها هم مثل همه ی آدما یه دسته خوبن یه دسته بد پس قضاوتی نیس خداروشکر فقط با خوباشون سر ...

شما خودتون بختیاری هستید

شما خودتون بختیاری هستید

نه عزیزم من ترکم اما دوست و اشنای بختیاری خیلی زیاد دارم اکثر دوستام بختیاری هستن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

عزیزم

من خودم بختیاریم

5تا بردار دارم کلا هر کدوم یه اخلاق داره حالا یه جمعیت زیادی رو میخوای با شناخت 4نفر اینجا مقایسه کنی؟ 

فرهنگ ها متفاوته ولی این برا همه بختیاریا ثابته که عروس غریبه باشه رو سر میذارنش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
قبول کن مردای مهربون و با اصالتی آن اگه از خانواده خوبی باشه عالیه

زیاد با خانواده‌اش آشنایی ندارم ولی خودش که خوبه

من که حرف بدی نزدم

کلی میگم فدات.مثلا وقتی میرن مهمونی یه اوبوس می گیرن و همه با هم جمعیتی میرن و بعد هم چند روز می مونن.یعنی از بس مهمون میاد واست نمی تونی پولی پس انداز کنی.

عزیزممن خودم بختیاریم5تا بردار دارم کلا هر کدوم یه اخلاق داره حالا یه جمعیت زیادی رو میخوای با شناخت ...

بخدا منظور بدی ندارم یه فرهنگ کلی ازشون میخواستم بدونم

بخدا منظور بدی ندارم یه فرهنگ کلی ازشون میخواستم بدونم

میدونم فداتشم

من همیشه اینجا گفتم با فرهنگ خودتون ازدواج کنین

بختیاریا که دیگه خیلی نژاد پرستن غریبه ها رو دوست دارن ولی خب اخلاقای خاص خودمون هم داریم که برا غریبه ها پذیرشش سخته

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻