2777
2789
عنوان

میشه بیایید

100 بازدید | 8 پست

بگین من حقم یا ناحق .این رفت رو اعصاب من  خوب کسی که اعتقاد نداره نظر نده یا بگه اعتقاد ندارم و تمام چرا به اعتقادات بقیه توهین میشه چرا احترام گذاشتن بلد نیستیم  نظراتو بخونید کلا دو صفحست 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1519997/افزایش-عشق-شوهر-به-زن-تا-لحظه?postId=49541626

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش اینکه تجربشو داری اونحا هم بگی برا بعضیا .من خودمم دارم در حد معجزه بخدا 

اونایی که باور ندارن حتی اگه خود خدا هم بیاد بگه باور نمیکنن... والا میترسم بیان بریزن سرم.حوصله بعضیا رو ندارم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اونایی که باور ندارن حتی اگه خود خدا هم بیاد بگه باور نمیکنن... والا میترسم بیان بریزن سرم.حوصله بعض ...

خیلی رو اعصابه .خدا به داد اطرافیان برسه .خوب نظر نده مسخره کردن و توهین کردنت چیه . نمیخوام کلماتی مثل نخود....استفاده کنم ولی چقد محترمانه حرف میزنی اصلا .مثل اون نادانی که با انگشتت ماه رو نشون میدی و اون بجای ماه سر انگشتتو فقط نگا میکنه .اینکه به عقاید احترام نمیزارن خودش جهله اونوقت دم از روشنفکری میزنن

خیلی رو اعصابه .خدا به داد اطرافیان برسه .خوب نظر نده مسخره کردن و توهین کردنت چیه . نمیخوام کلماتی ...

حق داری ناراحت بشی عزیزم... حالا اعصاب خودتو اینجوری خورد نکن..... من خیلی حرفا سر این چیزا شنیدم.. ترجیح میدم تا جایی که میشه نگم اعتقاداتموووو ‌...تا مخالفا ترورم نکنن....

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

صد در صد خوندن ایه حالا چه یکبار چه دوبار خوبه و تو زندگی اثرات خوب داره ...منم فقط همون قسمتی که گفتن حتما باید شربت شیرین باشه مشکل دارم ...بنظرم کافیه فقط اعتقادت قوی باشه و اون ایه رو با امید اینکه صد در صد مشکلت حل میشه بخونی ...بازم هرکی یه نظری داره و نظر همه هم محترم

من سزاوار تغییرات مثبت در زندگی ام هستم خدایا شکرت 😊🤲🏻
صد در صد خوندن ایه حالا چه یکبار چه دوبار خوبه و تو زندگی اثرات خوب داره ...منم فقط همون قسمتی که گف ...

نمیدونم شاید اونم حکمتی داره . ولی فرض کلا دروغ و پره اشکاله اینکه تو اعتقادات دخالت کنی و مسخره و توهین و خودتو علامه دهر بدونی و بقیه رو جاهل یه چیز دیگست