2777
2789

من هرچی از دیجی کالا سفارش دادم آشغال بود پلت سایه سشوار کاور چمدون و...

لباس هرچی خریدم راضی بودم بجز یک بار که پافر سفارش دادم و بهم نیومد ولی جنس و مدلش خوب بود عین عکساش

خدارو شکر تا حالا سرم کلاه نرفته هرچی سفارش دادم واسم ارسال شده😁😁😁😁

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طی دوره افسردگی ی لباس خریدم تا حالا یبارم نپوشیدم

لباس بلند بدونه آستین رنگشم ابی روشن

همون روز ک خریدم شبش پشیمون شدم😂

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
یه شومیزو وست خریدم قرار بود کتان باشع وستش ولی ساتن بود و شومیزش به دردم خورد 🫠

باهاشون دعوا تکردی؟ من یبار پیام دادم یه مشکلی بود پیگیری کردن گفتن بفرست واسه تعویض ولی خودم حال نداشتم برم اداره پست

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

از دی جی کالا معمولا خوب خریدم بیشتر ضد افتاب و سرم که می‌شناسم البته خریدم یه پوست کن هم خریدم واقع ...

من خیلی از دیجی بدم اومده دیگه توبه کردم🤣

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

داغون ترین نیم بوت که مثل لاستیک بود👢 انداختم دور

بهترین کتابام

با دنیا هم عوضشون نمیکنم

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

طی دوره افسردگی ی لباس خریدم تا حالا یبارم نپوشیدملباس بلند بدونه آستین رنگشم ابی روشنهمون روز ک خری ...

من تو خرید حضوری زیاد ازین کارا کردم😂

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

من تو خرید حضوری زیاد ازین کارا کردم😂

من آنلاین خریده بودمش😂😂

حضوری اکثریت گشادیم میشه برم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

خرید اینترنتی لباس داغون بودن جنس مزخرف منم یکم حساسم یه تایمی نمیتونستم بیرون سفارش دادم همرو ریختم دور

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒