2777
2789

من به خاطر یه سری مشکلات دانشگاهم رو ول کردم 

الان می خوام دوباره برم علوم قرآن و حدیث 

بر اساس سوابق تحصیلیه کنکور نمی خواد 

خواستم برای بهمن اسم بنویسم تکمیل ظرفیت نیومده بود دیگه مجبورم تا سال دیگه صبر کنم 

یه حسی بهم میگه برم بقیه ازم کوچیک ترن 

منم اخلاقم اینطوریه که اصلا نمی تونم با کوچیک تر از خودم ارتباط بگیرم تا الان با هر کسی دوست شدم یا همسن خودم بوده یا چند سال بزرگتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی کدوم دانشگاه؟

نظام قدیماهم میتونن ثبت نام کنن

منم دوست دارم ۵،۶ سال دیگه دوباره شروع کنم ادامه تحصیل دادن لیسانس دارم ولی رشته ی مورد علاقه ام ادبیاته دوست دارم یبار کنکور انسانی بدم برم ادبیات بخونم

ما که امسال رفتیم دانشگاه یه هم خوابگاهی دارم البته که هم رشته هم هستیم دقیقا 22 سالشه و ماشالا خیلی پر شور و هیجانم هست و به همه هم سنشو گفته ، اصلا هم بهش نمیخوره 22 سالش باشه ، خلاصه که داخل هر سنی باشی مهم علاقه و توان خودته و هیچوقتم دیر نیست ... 

چه ربطی به سن داره پدر جاریم ۵۵سالشه تازه رفته دانشگاه برای ترفیع شغلی ونیازی نیس بابقیه ارتباط بگیر ...

من دفعه قبل رفتم دانشگاه 

یه پدر و دختر با هم همکلاسی بودن 

پدره عصا دستش بود ولی میومد 

ما که امسال رفتیم دانشگاه یه هم خوابگاهی دارم البته که هم رشته هم هستیم دقیقا 22 سالشه و ماشالا خیلی ...

درسته من رفتم سوال کنم از آموزش 

خانمه گفت شما مجرد و بیکاری چرا نیای 

زن هست با دو تا بچه میاد 

جدی کدوم دانشگاه؟نظام قدیماهم میتونن ثبت نام کننمنم دوست دارم ۵،۶ سال دیگه دوباره شروع کنم ادامه تحص ...

من دانشگاه علوم قرآن و حدیث میخوام برم 

نظام جدید همین جوری با دیپلم قبول میکنن 

ولی نظام قدیم باید پیش‌دانشگاهی داشته باشن 

شما لیسانس داری چرا برای ارشد نمی خونی 

من دوستم لیسانس داره الان برای ارشد میخواد آزمون بده