2777
2789

بچه ها کسی میتونه کمکم کنه من واقعا خیلی تنهام 

شوهرم برای بار دوم باهاش ازدواج کردم یعنی یبار ازش طلاق گرفتم دوباره با خودش ازدواج کردم 

چون بهم خیانت کرده بود 

ولی نتونستم بدون اون بخشیدمش 

حالا دوباره......

این بار بدتر 

قلبم آتیش گرفته 

آتیش گرفتم دارم میمیرم بچه ها من جز شما کسی ندارم توروخدا 

من چیکار کنم 

جدا میشم میدونم راهی دیگه نیست 

ولی اون زن بی شرف بی همه چیز که شوهر داره چی؟ اون که خودش شوهر داره و بچه داره اومده عکس فیلم بیرون رفتنش با شوهر منو گذاشته تو پیجش حتی پاکش هم نمیکنه

وقتی لو رفت فقط رفت زیرش هشتک husband گذاشت که بگه شوهر خودمه 

ولی من که میدونم این ماشین شوهر منه من که میدونم وسایل شوهر من دستشه من که میدونم امروز ظهر باهم رفتن بیرون 

اینارو فقط من میفهمم 

چون من تو اون خونه زندگی بودم 

دلم آروم نمیگیره 

درسته شوهرم مقصر هست ولی مجازاتش اینه که منو از دست میده 

ولی اون چی میدونه شوهرم متاهله خودش لجنش هم هست ولی اینقدر با وقاحت ادامه میده منو اذیت می‌کنه 

توروخدا چیکار کنم 

حتی شوهرش میشناسم 

اگه میتونق مدرک جمع کت شکایت کن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون خانم درسته مقصره ولی به همسر خودش خیانت کرده ، تعهدی در برابر شما نداشته 

نه حلقه دست شما کرده ، نه اسم توی شناسنامه شماست 

مقصر اصلی همسرتونه باید خِر همینو بگیرید 

تنها راهم واقعا طلاقه 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

ببین بد اشتباهی کردی که برگشتی بهش فقط خودتو بدتر داغون کردی مقصر حال بدت هم خودتی الآنم دیگه هرکاری بخوای بکنی هم شوهرت هرزس اون زن هم بدتر و بی فایدس

پس فقط طلاق بگیر و برو پی زندگی با آرامش 

من که از گل پاکتر بودم خانواده دار تحصیلکرده پولدار اومدم با این به چه غمی افتادم به کدوم گناه

اشتباه اصلییت این بود که برگشتی دوباره

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

چقدر ملت وقیح شدن 

یعنی عکس خودشو و شوهرتو گذاشته پیجش ؟

شما از شوهرت توضیح نخواستی ؟

اسی چند سالته؟؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

از گل پاکتر بودی ربطی نداره. بار اول خیانتشو رفتی وقتی دوباره برگشتی یعنی تقصیر خودت بوده الان. اون خانم هم نه ایمان داره نه تعهد، هیچی حالیش نیس که رو زندگی یکی دیگه هوار شده!

گاهی وقتی یکیو میبخشی درواقع بهش فرصت دادی تا دنده عقب بگیره دوباره از روت رد شه که مطمئن شه چیزی ازت نمونده! این بخشش نیست.

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
خب چجوری میفهمن من بودم

بفهمن فدای سرت 

همین ترس که طرف رو وقیح میکنه ها

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

شمامیگی گذاشته توپیجش پس همسرش میدونه 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖