2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

92 بازدید | 12 پست

گاهی سخن ساده خطاب کسی میتونه مسیر هر کسیو تغیر بده یه داستان واقعی هست درموردش یه روز یه عالمی از کرج میرع مشهد مردمو هدایت یه پیرمرد بهش بیا روستای ما سخن رانی کن میره یه یه نوجوون ۱۴ ساله  بود که با سخنرانی شد حاج قاسم سلیمانی این مجاهد که داعش به سزاش رسوند مراقب رفتارمون پس باشیم

حاشا که یک بسیجی میدون را خالی کند به جهاد تنبین در پیام رسان روبیکا به نشانی adolfazl_tatraghchah فارسیم بنوسید میاره  سرتاسر این شهر با رنگ قرمز بنوسید علمدار سپاه  امد      من به خداوند ایمان دارم که روزهای خوبی پیش رو داریم                                      

متوجه نشدم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه نشدم

چیو متوجه   نشدی!!?

حاشا که یک بسیجی میدون را خالی کند به جهاد تنبین در پیام رسان روبیکا به نشانی adolfazl_tatraghchah فارسیم بنوسید میاره  سرتاسر این شهر با رنگ قرمز بنوسید علمدار سپاه  امد      من به خداوند ایمان دارم که روزهای خوبی پیش رو داریم                                      

چیو متوجه نشدی!!?

حرفتو متوجه نشدم،شهبد سلیمانی بود بچه ۱۴ساله؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

فقط جمله ی اولتو قبول دارم و یا بهتره بگم فهمیدم 🤌🏻یا من نفهمم یا هیچکس نفهمیده

نفرمایید فقط خواستم بدونم اگه اشکالی اصلاحش کنم خواهر گلم

نفرمایید فقط خواستم بدونم اگه اشکالی اصلاحش کنم خواهر گلم

روی متن نویسی دقت کن حتما چون واقعا باید متن قابل درک باشه

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)

حرفتو متوجه نشدم،شهبد سلیمانی بود بچه ۱۴ساله؟

خوب شهید سلیمانی این سخنرانی که شنید خوب مسیرش تغیر کرد

روی متن نویسی دقت کن حتما چون واقعا باید متن قابل درک باشه

اهان

خوب شهید سلیمانی این سخنرانی که شنید خوب مسیرش تغیر کرد

من فکر کردم خودش رفته سخنرانی کرده مسیرش تغییر کرده

👩🏻‍⚕️    هیچوقت به اندازه وقتایی که بابام بهم میگه خانم دکتر کوچولو ذوق نمیکنم :)