2777
2789

دخترعموم و پسرعموم ازدواج کردن با دختر و پسری که خواهر برادر بودن (دختر دادن دختر گرفتن)اونام فامیل بودن 

بعد دخترعموم شوهرش بددل بود جدا شد پسرعمومم مجبور شد جدا بشه اون خواهر و برادر خوشبخت شدن دخترعموم ازدواج کرد ماشاالله خیلی خوشبختر از اونا 

ولی پسرعمومم که این وسط مجبور به جدایی شد انگار بعد چندسال هنوز اون خانم اولی رو فراموش نکرده با وجود اینکه اون خانوم ازدواج کرد دوتا بچه داره و اینکه عموم کلا از شهر ما رفتن ۸۰کیلومتر اونور تر  زنعموم میگف هنوزم که هنوزه پسرعموم یادش نرفته و کلی گریه میکنه و افسردگی گرفته کاش اینجور ازدواجایی که ریسکه و بگیر نگیر داره ممنوع بشه

بیخیال از هر خیال🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کار اشتباهی اونا جدا شدن به اینا چه ربطی داشت که بخوان جدا بشن

نمیشه خب اگر جدا هم نشن زندگی خوبی ندارن چون دو خانواده بازم باهم در ارتباطن و اذیتا هس

بیخیال از هر خیال🌱

وای من قاطی کردم با خوندن متنت اصلا نفهمیدم چی به چیه کی به کیه😂😂😂

بده بستون مردن به قول یکی از کاربرا 

بعد دخترعمومم شوهرش بددل بود جدا شد پسرعموم مجبور شد جدا بشه الان پس از سالها فراموش نکردن

بیخیال از هر خیال🌱

بده بستون مردن به قول یکی از کاربرا بعد دخترعمومم شوهرش بددل بود جدا شد پسرعموم مجبور شد جدا بشه الا ...

ای بابا اخه ینی چی ادم طرفو واقعا دوست داشته باشه نباید به خاطر این چیزا طلاق بده اینا همه بهونست لابد مشکلشون چیز دیگه بوده😐

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

چون میگفتن درست نیس چون بازم خانواده ها باهم چشم تو چشم میشن و باهم به مشکل برمیخورن

چه مسخره 

مثل این میمونه من با یکی قهر کنم به همه بگم باهاش حرف نزنین ها چون من باهاش قهرم 

خانواده باید مدیریت میکرد واسه حفظ زندگی اونا باید یه مقدار سختی رو به جون میخرید 

بعدشم طرف یکی رو دوس داشته باشه حتی جاش کتک میخوره نه اینکه بهونه کنه سریع بدو واسه طلاق 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺