2777
2789
عنوان

اونایی زخم کاری میبینن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 24 پست
واقعا هنوز دنبال میکنین من دوفصل دیدم بیخیال شدم.شوهرم ک عاااااشق فیلم و همه جورادامه میده دیگه کلاف ...

منم کلافه شدم هر دفعه فحششون میدم خدایی خستمون کردن 

موندم چرا تموم نمیشه این کوفتی هی چیزا چرت و پرت 

واقعا هنوز دنبال میکنین من دوفصل دیدم بیخیال شدم.شوهرم ک عاااااشق فیلم و همه جورادامه میده دیگه کلاف ...

من از سبک خونه هاشونو لباساشون خوشم میاد واسه همین می بینم

خاطرات مثل خون ازم میرن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی اینستا دیدم یکی کامنت گذاشته بود مالک سیما رو خفه میکنه. حالا نمیدونم واقعیه یا نه

طبق نمایشنامه اتللو بله 

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

احتمالا سیما میمیره بعدم مالک دیوونه میشه حقیقت رو میفهمه هادی هم کشتن یا گردن سیما میندازن یا مالک

وای خاکتوسر مالک 

قتل که گردن سیما افتاده چون انگشترشو انداختن اونجا

توی اینستا دیدم یکی کامنت گذاشته بود مالک سیما رو خفه میکنه. حالا نمیدونم واقعیه یا نه

وایییی حیفففف ،، بدبخت بچش ،،، سیما می فهمید پشت این زندگی ی خطر بزرگه اشتباه کرد گذاشت اینقدر زود باردار بشه

منم کلافه شدم هر دفعه فحششون میدم خدایی خستمون کردن موندم چرا تموم نمیشه این کوفتی هی چیزا چرت و پرت

دقیقا توی قسمتاش جز این قسمتی هیچی به بیننده منتقل نکردم