2777
2789

چندهفتشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو متاسفانه از وقتی باردار شده دیگ نمیتونه جز بدنیا اوردن اون تصمیم دیگری براش بگیره حتی اگر عادلانه بنظر نیاد ب هرحال همینه و چاره ای نیس جنینو نکش و اون دنیا و این دنیاتو خراب نکن اینو بهش بگو

مهمم نیست جنین چن هفتشه قتله

Oh baby
از نظر مالی هم خوبن و شوهر خیلی خوبیم داره ولی میگه تازه باشگاه رفتم هیکلم رو فرم اومده نمیخوام برین ...

بهش راه حل نده حتی زعفرون و اینا هم بهش نگو 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بهش راه حل نده حتی زعفرون و اینا هم بهش نگو

چشم نه منکه خیلی باهاش بد برخورد کردم...میگه دکتر نمیتونم برم چون به شوهرم نگفتم اگ بفهمه پوستمو میکنه ...ولی زعفرانو از اینترنت دیده بود ...اگ بخوره سقط میشه😔

هیچ‌درخواستی از هیچ اقایی قبول نمیکنم🦋🖤

دوماهشه

دوماهه ب این راحتیا توخونه نمیفته برامن ۶هفته بود نیفتاد دکتر نوشت رفتم کورتاژ تاچ رسد دوماهه.

البته برامن قلبش تشکیل نشده بود دکتر گفت باید سقط کنم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
دوماهه ب این راحتیا توخونه نمیفته برامن ۶هفته بود نیفتاد دکتر نوشت رفتم کورتاژ تاچ رسد دوماهه.البته ...

اها عزیزم ناراحت شدم سخت بود برات؟؟

هیچ‌درخواستی از هیچ اقایی قبول نمیکنم🦋🖤

اها عزیزم ناراحت شدم سخت بود برات؟؟

بشدتتتتتت دردناک و وحشتناک دوبار سقط داشتم انگار ک طبیعی زایمان میکنی هرکدوم ۸ساعت دردکشیدم اخرش دکتربرد کورتاژ و بشدت بدنم نابودشد خدانصیب هیچکس نکنه