2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم 🥲🥲

43 بازدید | 3 پست

دیشب با دو تا از دوستام که باهاشون رودرواسی دارم رفتیم شام بیرون یکی شون گفت همین الان بریزیم تو یه حساب و یکی بره حساب کنه منم گفتم من حساب میکنم بعدا شما برام بزنین من سفارشم در حد چهارصد اینا بود ولی اون دوتا هر نفر شون حدودا ۷۰۰ بودن خلاصه من حساب کردم از دیشب اصن دیگه به رو خودشون نیاوردن 🥲 منم آدمی ام که بمیرم هم نمیتونم به کسی بگم پولی که باید و بده و این که من شاغل نیستم و این تقریبا همه پول ماهیانه ام بود خیلی ناراحتم قشنگ زهرمارم شد 

توروخدا بد حساب نباشید من یه ساعت رفتم شام بیرون حال و هوام عوض بشه قشنگ زهرم شد 🥲 

دوستات قدرت درکشون پایین؛ خودتو اذیت نکن تو صدتو گذاشتی: مشکل از تو نیست؛ صبور باش

می‌دونی پول درسته میاد و می‌ره ولی انگار این موضوع خیلی باعث شد غمگین بشم نمی‌دونم چرا و این که بله درسته درک شون خیلی پایینه متاسفانه و الان متوجه شدم این و 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=369551781]می‌دونی پول درسته میاد و می‌ره ولی انگار این موضوع خیلی باعث شد غمگین بشم نمی‌دونم چرا و این که بله ...[/QUO

تو همه چیتو گذاشتی: دوستاتم شناختی؛ شاید لازم بود امتحان بشن؛ من همرو با پول امتحان کردم؛ اونایی که مادی بودن الان دیگ ندارمشون اونایی که معنوی بودن بهترینن برام؛