2777
2789
عنوان

دیگه از این مامان و بابای سگم خسته شدم خدایا چرا نمیمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 27 پست

متاسفانه  اینطور عادت کردید همگی واسه تخلیه خشم 

و عادی شده براتون 

یه روز که حال همه خوبه با مهربونی بیان کن این عادتتون بده و بیاین همگی باهم تلاش کنیم بزاریمش کنار 

و سعی کن از خودت شروع کن خوب باشی و دقت کن و اگر هگه تلاش کنند بعد مدتی عادت میشه 

خانوادتون از یه جای دیگه مشکل یا فشاری داره اینطور خودشو نشون میده

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

الان پس خودت داری جملات ادبی میگی ؟ حودتم داری فحش میدی دیگه یم با هاشون مودبانه صحبت کن شاید اثر گذ ...

حق داری تو شرایط من نیستی که درک کنی چی میکشم از فحاشی این زنک عوضی

لایک نکنید🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم لحنش طوریه که سگ ببینتش ازش بدش میاد

خیلی از والدین همینطورن...

دهه 60 ها اکثر اعصاب ندارن

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

من بودم قهر میکردم😂

الان از صبح قهرم باش اتفاقا فایده نداره 

یه سری 6 ماه با مامانسگم قهر بودم آخ نگف سفر رف با دوستاش خوش گذروند محل منم نمیذاشت میگف به درکک که قهره

لایک نکنید🙏🙏🙏🙏

من بودم قهر میکردم😂

اخه من قهر کنم کسی نیست که حتی متوجه بشه یا بخواد اشتی کنه 

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

همه پدر مادرا گل بلبل نیستنا حق داری ندیدی

دیدم عزیزم...

حتی شاید بیشتر از توعم

ولی خب صبر و ادبم زیاده

متاسفانه اینطور عادت کردید همگی واسه تخلیه خشم و عادی شده براتون یه روز که حال همه خوبه با مهربونی ...

اونا که پدر و مادرن هیچ گهی نیستن من بیام تازه یادشون بدم میخوام برن بمیرن یالقوزای منگل

لایک نکنید🙏🙏🙏🙏

اخه من قهر کنم کسی نیست که حتی متوجه بشه یا بخواد اشتی کنه

قهرت محکم نیست شاید 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اونا که پدر و مادرن هیچ گهی نیستن من بیام تازه یادشون بدم میخوام برن بمیرن یالقوزای منگل

فرقی نداره هروقت خودت هم بی ادبی کنی نتیجه اش به خودت برمیگرده 

بعد وقتی بابات زده تو در دستشویی چرا از مادرت طلبکار بودی 

مشکل تو و پدرت بود .

من دخترم تند باهام حرف بزنه اصلا جوابشو نمیدم 

به کسی سنگ پرت کنی بهت سنگ میزنه به کسی گل بدی بهت گل میده 

دیگه ما پیشنهاد دادیم دوست داری اجرا کن دوست نداری به همین روند ادامه بده 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دیدم عزیزم...حتی شاید بیشتر از توعمولی خب صبر و ادبم زیاده

افرین تو وارد و قاطی دعواشون نشو ایما اعصابشون از جای دیگه خرابه 

برا تو تمرین خوبیه صبرو یاد میگی ی و خدا جوابشو بهتون میده 

حتی اگر میتونید پدرمادرتون رو ارامش بدین اینا ضربه خوردن