2777
2789

امروز صبح تا رفتم دستشویی. با.. بای سگم در اومده میگه بیا بیرون از صبح تا حالا اون تویی(با یه لحن تند و خشن که فقط مختص خود آشغالشه) رفتم بیرون به مادرم گفتم چرا هرچی گفت هیچی بهش نگفتی گف حوصله هیچکدومتون ندارم (منم هرچی از دهنم دراومد بارش کردم این خرم هرچی میتونست گفت) دیگه نمیتونم تحملش کنم چیکار کنم؟ خسته شدم همیشه مادرم همینه فحاشی میکنه بهم کاش میمردم چرا هرچی نفرینشون میکنم نمیگیره؟،! 😭😭😭

لایک نکنید🙏🙏🙏🙏

ای بابا خدا نجاتت بده ولی یکم صبور باش دختر خوب

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه اعصاب ضعیفی دارید خانوادگی

حالا من بودم میخندیدم با شوخی جواب بابامو میدادم...

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

حالا من بودم میخندیدم با شوخی جواب بابامو میدادم...

من بودم قهر میکردم😂

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.