2777
2789
عنوان

دادن کارت بانکی به شخص دیگه

288 بازدید | 19 پست

یکی از آشناها گفته حساب بانکی براش باز کنم و کارتمو که به اسم خودمه بدم به اون که استفاده کنه برا اینکه مالیات نیاد براش و وام بگیره

من از اینجور چیزا زیاد سردرنمیارم ی وقت مشکل برام پیش نیاد به نظرتون اینکارو انجام بدم براش؟؟!!!

لطفا با دلیل جواب بدین

اول اینکه یارانه شما قطع میشه اگر دارید

و اگر مبالغ بالا جابجا کنه مالیاتش برای شما میاد 

و کلا دولت از وضعیت حساباتون استعلام بگیره امکان داره دهکتون تغییر کنه

در کل توصیه میشه این کارو نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ممکنه باعث دردسر و کلاه برداری بشه

خودم قضایی بانک هستم خوب میدونم کارت بانکی دست یکی دیگه بیوفته چ مشکلاتی بوجود میاره

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

اصلا این کارو نکن هرچقدرم که به اون طرف اعتماد داری

با حساب شما کار کنه هرررر چیزی که انجام بده گردن شماست و قانون شمارو میشناسه نه اونو

درمورد وامم اگه یه ماه قسطشو نده اونم میفته گردن شما و همچنین جزء سوابق شما

سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن

همسر من یه خونه به اسمشه که مال یکی از اقوام خیلی خیلی نزدیکشه، فقط به اسمشه وگرنه هیچ ربطی بهش نداره الان اون خونه رو فروختن یه دردسری پیش اومده حکم جلب همسر منو گرفتن، حالا فقط پا اون گیره

قدر دان باشید، قدر دان هر آدمی که توی زندگی حتی برای یک ساعتم که شده از تاریکی نجاتتون داده.

اینم در نظر بگیرین که ممکنه یک درصد اون طرف مشکلی براش پیش بیاد یا در قید حیات نباشه یا میونتون خراب شه

مسئولیت تمام کاراش با شماست

قدر دان باشید، قدر دان هر آدمی که توی زندگی حتی برای یک ساعتم که شده از تاریکی نجاتتون داده.
خیلی ساده دیده شما را.اصلا و ابدا این کارو نکن.یکی از دوستام این کار و کرد به جایی رسید دادگاهی شد د ...

دقیقا بلایی که سر ما اومده زندگیمون رو هواست