2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار اوایل ازدواج بهم خیانت کرده عزیزم.

منم

درحد چت مقصر هم نبود دختره گیر داده بود اینم جوابشو میداد خیلی سخت  گذشت اون روزا 

تواوج حساسیت من به خودش اتفاق افتاد اما حق دختره را گذاشتم کف دستش بعداز دوماه شرش کم شد خیر ندیده روزای بدی بود

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
بزارید منم بگم براتون که شوهرم منم اون موقع که نامزد بودیم خیلی از اطرافیان تعریف میکرد مثلا میگفت خ ...

گذشت زمان پس به شوهرتون واقعیت رو نشون داده. خوبی زن خودشون رو نمی بینن دیگه متاسفانه

منم درحد چت مقصر هم نبود دختره گیر داده بود اینم جوابشو میداد خیلی سخت  گذشت اون روزا  ت ...

ناراحت شدم عزیزم.روحیه ادم خیلی ضربه میخوره. واسه من خیلی سخت تر بودش. پشت سر من خیلی حرف زده بود.

ولی درکل نباید ب مرد جماعت رو داد،حالا مگه خودشون چین،هروقت میگن فلانی خوشگله،ی ساعت بعدش بگین اووف ...

اینکارو کردم یعنی از مرد دیگه هم تعریف کردم انگار نه انگار. میخنده. گفتم که اصلا روی من حساس نیست

بزارید منم بگم براتون که شوهرم منم اون موقع که نامزد بودیم خیلی از اطرافیان تعریف میکرد مثلا میگفت خ ...

دقیقا باهات موافقم،باید چشم وگوش مردا رو باز کرد.شوهرمنم اوایل هی از زنداداشا و خواهراش تعریف میکرد،الان چشم دیدنشونو نداره چون از کاراشون بهش خبر دادم😏😏😏😏

ناراحت شدم عزیزم.روحیه ادم خیلی ضربه میخوره. واسه من خیلی سخت تر بودش. پشت سر من خیلی حرف زده بود.

من بخشیدمش چون دیگه تکرار نکرداینقدرالان بهش اعتماد دارم که دائما گوشیشاش دست منه. 

فقط یادمه بهش گفتم منم مثل خودت میشم اونم ترسید وتموم شد قضیه. 

شوهرت پشت سرت حرف زده بود؟ اگردوست داری بگو

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
گذشت زمان پس به شوهرتون واقعیت رو نشون داده. خوبی زن خودشون رو نمی بینن دیگه متاسفانه

اره اما واقعا اون موقع که تعریف میکرد خیلی ناراحت میشدم خدایی گاهی دعوامونم میشد اما زیر اب کسی رو هم پیشش نزدم فقط واقعیت رو بهش گفتم الان باور نمیکنی که غذاهای منو از دست پخت مامانش بیشتر دوس داره اما اونم موقع همش واسه من گارد میگرفت

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘

اگردرحد حرف هست اهمیت نده بهش مردا نقطه ضعف ادم رو بفهمن ادمو بیچاره میکنن. 

اما اگرکاری میکنه که باعث ناراحتیت میشه باهاش حرف بزن بگو نمیدونی وقتی ازکس دیگه ای تعریف میکنی چه حالی بهم دست میده خودت بهتر میشناسیش ازش بخواه تکرار نکنه

حالا شوهرمن یه دایی داره چند تادوست دختر داره دوست دختراشم میاره خونشون پیش زنش اینقدربدم میاد درحیرتم چرا زنش هیچ کار نمیکنه البته من که توزندگیشون نیستم شاید مجبوره تحمل کنه

من بخشیدمش چون دیگه تکرار نکرداینقدرالان بهش اعتماد دارم که دائما گوشیشاش دست منه.  فقط یادمه ...

اره گفته بود که زنم قیافه معمولی دارم ولی تو خیلی خوشگلی خیلی عالی هستی (اینارو به زنه گفته بودش) حالا زنه یه زن 46 ساله که دو تا بچه 18 ساله و 15 ساله داشت و به شدت چاق. دقیقا مثل مامانها بودش.

حالا شوهرمن یه دایی داره چند تادوست دختر داره دوست دختراشم میاره خونشون پیش زنش اینقدربدم میاد درحیر ...

وای این دیگه فاجعه ست. حتما زنه جایی رو نداره که بره. همش واسه اینه که زن استقلال مالی نداره