2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزارید منم بگم براتون که شوهرم منم اون موقع که نامزد بودیم خیلی از اطرافیان تعریف میکرد مثلا میگفت خواهرم خیلی با سلیقه ست که تو هیچ کدوم از عیدایی که برام اوردن ذره ای سلیقه ندیدم و بهشم گفتم یا میگفت دست پختش خوبه اما بعد از رفت امد با خانواده ما تازه فهمید غذای خوشمزه یعنی چی بعد از یه خواهر دیگه اش تعریف خونه داریشو کرد من یه بار سر زده غروب باهم از سر کار برگشتیم منو برد خونه اش  ظرفای صبحانه اشو من شستم و رخت خواباشم زمین بود اینم به همسرم گفتم یه بارم از جاریم و خانواده اش تعریف کرد همین امسال تابستون جاریم زنگ زد به تک تک اعضای خانواده شوهرم و فحش بارونشون کرد و هر چی تو 8سال بهش گذشته بود و تخلیه کرد دیگه گدر زمان با من یار بود الان خودش میدونه که دست پختم و خونه و زندگی و سلقه من زبان زد هست تو خانواده اش

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
بعضی وقتها هم اخم میکنم ولی دیگه نمیخوام خودمو هم ضعیف نشون بدم.

بی حیال آخه نمیاد تورو ول کنه یکی دیگه را بگیره که مردا اکثرن همینجورین داداشم اینقدر سربه سر زنش میزاره میگه باید برم زن بگیرم زن داداشم میخنده میگه هرکی ومیخوایی بگو برم خاستگاری

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
خب توهم برو خودتو خوشگل کن،مث اونا😂😂بعد ببین عکس العمل شوهرت چیه

هیچ گونه عکس العملی نداره راجع به من. یعنی اصلا روی من حساس نیست که جطوری بپوشم و کی بیام و کی برم. چه ساعتی برگردم. باشم نباشم.اغراق هم نمیکنم واقعیته

چه خوبه که مرد اینجوری حساب کار خودشو بدونه. من زیادی بهش رو دادم

😂😂😂😂یه جورایی نامحسوس حساب میبره. اما جلوبقیه یه جور رفتار میکنه که انگارمن ازاون حساب میبرم. بازم باعین حال دوسه بارخیانت دیدم ازشا

Nilooparقدیمی ام. سال۹۵عضو شدم.... اما اون کاربریم لو رفت😂😂😂
بی حیال آخه نمیاد تورو ول کنه یکی دیگه را بگیره که مردا اکثرن همینجورین داداشم اینقدر سربه سر زنش می ...

شوهرمم بعضی وقتا که غر میزنم از کارای خونه میگه برم زن بگیرم کاراتو بکنه میگم آره به شرطی که زشت باشه بو بده وهیچی حالیش نباشه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری