بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یبار اززن یکی از اقوام همینجوری و بیمنظور تعریف کرد گفت خونشون برق میزنه..منم تو خونه خودمون دستبه سیاه و سفید نزدم وگفتم وقتی نمیبینی هیچکار نمیکنم از این به بعد..توام فقط از فلانی تعریف کن.... دیگه جرات نداره
یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
والله شوهر من فقط به خوشگلی خیلی اهمیت میده منم خوشگلم به خودمم میرسم وقتی از یکی تعریف کنه دیگه به خودم نمیرسم میگم برو خونه اونا اونو نگا کن دیگه تعریف نمیکنه از کسی
اگر اشنا باشه تذکرمیدم اگر بازیگرومعروف باشه هیچی نمیگم ولی قبلنا جرش میدادم الان ادم شدم
ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
ولی انقدر بدم میاد شوهرم حتی به لباسی که میپوشمم اهمیت میده میگه اینو بپوش اینو بپوش اینجوری ارایش کن انجوری رنگ مو خوبه اون رنگو بزار برا موهات کلافه ام میکنه یه هفته که خونه نیست استراحت میدم بخودم اون یه هفته رو کیف میکنم