2777
2789
عنوان

حس شیشم 🥰

118 بازدید | 25 پست

خوب من خودم حس شیشمم قویه اما نسبت به دور اطرافم خدایش بنظرتون اینجوری تو این نی نی سایته همش میگن حس شیشم حس شیشم 

واقعیه مگه میشه؟ یکیو نشناسی همینجور شانسی یچیزی حس کنی؟؟؟

سوهرم خوب میشه باهام

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی ما از خدا میخوایم ولی از ازدست‌دادن میترسیم هیچکس دوست نداره چیزی از دست بدهه شاید این یه راهی واسه آروم کردن آدماست من خودم واقعا به خدا خیلی اعتقاد دارم خیلی ولی واقعا دوست ندارم چیزی مثلا به کسی علاقه دارم رو از دست بدم🫠🥲

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

ایا ح بهم فکر میکنه عاشقمه؟ 

تو تمام سالا قبول میشم میرم سرکار؟ 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

از مشخصات من یا محمدرضا بگو

عزیزم والا فا لگیرا هم خودشون میگن اسمت چیه مشخصاتت چیه🥺😂من خودمم نمیدونم حس شیشمم قویه ولی بدون  درست باشه نمیدونم شما به فا ل نیک و نشونه بگیر

من متولد چه فصل یا ماهیم؟

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️