2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

193 بازدید | 22 پست

خونه مادرشوهرم بودیم 

با شوهرم حرف میزد اروم و میخندید 

من شنیدم چی گفت 

تو اتاق ب شوهرم گفتم .اونم داد زد و بعد خندید ک اره درست شنیدی اون مادرمه دوست داره هر چی بگه 

مامانش گفت خب از پولای پدربزرگش یه چیزی بکن هنوز چیزی نکندی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب مادر و پسر لاشی.

بگو اصلاً مهم نیست ولی خداروشکر همین اول شناختمتون.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
واقعا؟چیکار کنماینا فک کنم زیادی دنبال پول پدربزرگم هستن چی بگم

هیچی دنبال پولش باشن چجوری میخوان به دستش بیارن؟؟ این‌ مهمه 

هر چیزی میدونی و میشنوی تو رو نزن بدون برای خودت یکم سیاست داشته باش 

نباید چیزی بگم یا رفتاری؟

چیزی نگو. حساب کار دستت بیاد.

پدرت یا پدر بزرگت خواستن کمکی هدیه ای چیزی بدن بگو برای خودت طلا بخرم که پس انداز خودت باشه.

نذار چیزی به شوهرت برسه.

حتی یک ریال.

حتی اگر خواستن برنج و گوشت و مرغ بدن بگو پولشو به خودت بدن که شوهرت پررو نشه.

چون اینجور که مشخصه اصلاً قدر شناس نیست و فقط توقع کندن داره

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
هیچی دنبال پولش باشن چجوری میخوان به دستش بیارن؟؟ این‌ مهمه هر چیزی میدونی و میشنوی تو رو نزن بدون ب ...

اخه ی چیزی هست ک مدت ها درگیرم

میگن یه ماشین پدربزرگت یا مامانت بده پسرمون 

من ب کسی چیزی نگفتم

هر روز میان دعوا دارن بامن و حتی ی ماه منو کتک میزد شوهرم و میگفت این کتک ها دسپخت پدربزرگته

چیزی نگو. حساب کار دستت بیاد.پدرت یا پدر بزرگت خواستن کمکی هدیه ای چیزی بدن بگو برای خودت طلا بخرم ک ...

دقیقا اینکار رو هم میکنن گوشت میفرستن زیاد 

بعد میگن اوا همین یکم گوشت