2821
2789
عنوان

نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 21 پست
ان بی تیغه استخوان بینیه ک فقط باید دیده بشه ولی ان تی برا من رو سونو رو سر جنین اندازه زده ک نرمالش ...

یعنی اگ فقط ان تی نوشت بگم ان بی هم بنویسه؟یا خودش مینویسه؟باید باهم انجام بشه؟

دکترم خیلی ریلکسه ولی خیلی تو کارش خبرست ولی من حرص میخورم از صبرش

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی اگ فقط ان تی نوشت بگم ان بی هم بنویسه؟یا خودش مینویسه؟باید باهم انجام بشه؟ دکترم خیلی ریلکسه و ...

نه ان تی مینویسن خود سونوگراف ان بی هم میزنه دکتر منم اولی ریلکس بود عوضش کردم خبره بودن ب درد خودشون میخوره مهمه در لحظه مسئولیت پذیر باشن تیروئید منو آز ننوشته بود براش قندم مرزی بود چکاب نفرستادم این یکی دکترم جوونه دقتش بیشتره

نه ان تی مینویسن خود سونوگراف ان بی هم میزنه دکتر منم اولی ریلکس بود عوضش کردم خبره بودن ب درد خودشو ...

پس منم عوضش کنم این انگار فقط میخاد هی برم پیشش یکی یکی بنویسه خیلی اعصابمو خورد کرده

پس منم عوضش کنم این انگار فقط میخاد هی برم پیشش یکی یکی بنویسه خیلی اعصابمو خورد کرده

من 3هفته پیش رفتم پیش دکتر جدیدم تا 20 دی برام آزمایشامو سونومو نوشت گفت کاری سوالی پیش اومد بهم زنگ بزن یا تل گرام پیام بده تا نوبت ماهانت بشه

از ی کارشم خوشم اومد خدایی سونو ان تی و ان بی نشونش دادم خودش دوباره تو مطب سونو کرد بعد تو پرونده یادداشت کرد دیگه من سپردم ب خدا دوستم تازه پیشش زایمان کرده ازش راضی بود اون حالا درمانگاه پیشش میرفت

من 3هفته پیش رفتم پیش دکتر جدیدم تا 20 دی برام آزمایشامو سونومو نوشت گفت کاری سوالی پیش اومد بهم زنگ ...

تهران هستید شما؟من اصفهانم کاش ی دکتر اینجور پیدامیکردم