2777
2789
عنوان

کیا ارشد علوم تربیتی یا روانشناسی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابشو نده عزیز من دانشحجوی ارشد علوم تربیتی هستم ولی آزاد میخونم .درصد هام هم بالا نبود زیاد

وطن یعنی گذشته،حال،فردا...تمام سهم یک ملت زِ دنیا 🇮🇷برای حاجتم یک صلوات میفرستی رفیق نی نی سایتی

جوابشو نده عزیز من دانشحجوی ارشد علوم تربیتی هستم ولی آزاد میخونم .درصد هام هم بالا نبود زیاد

تشکر از راهنمایبت گلم.

والا این بی خاصیت توی یه تاپیک دیگه مشغول عقده پراکنی بود؛ حالا این تاپیک منو باز دید؛ انگار که تشنه به آب رسیده باشه😂😂

جوری جوابش رو دادم که رگباری کامنت میذاره؛ بلکه بتونه دل سیاهش رو آروم کنه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
دهنت بسته شد وگرنه من کم نمیارم

بله میدونم. چون شما بی چاک و دهنی؛ و قطعا در شخصیت من نیست با چاه خلاپاک کن مدرسم صحبت کنم😊

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بله میدونم. چون شما بی چاک و دهنی؛ و قطعا در شخصیت من نیست با چاه خلاپاک کن مدرسم صحبت کنم😊

وایییی😂😂😂😂😂😂چقدر تو باادبی 😂😂😂😂

این ادبیات رو از مدرسه یاد گرفتی یا بطن خانواده 😂😂😂

نگو که تو کلاسم ادبیاتت همینه  

این چه حرفیه مگه میشه غیر این باشه  

امضا ندارم    اثر انگشت قبوله؟☝

شغل خانوادگیتونو به دیگران نسبت نده شان خانوادگیتو از اینی که هست پایین تر نیار 

امضا ندارم    اثر انگشت قبوله؟☝