2777
2789
عنوان

زندگی با کسی که دوسش نداری از همش سختره

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 30 پست
من درکت میکنم با مردی ک دوستش نداشتم به کنار ازش متنفر بودم زندگی کردم یه دخترم ازش دارم اما بالاخره ...

کی من خلاص بشم😔😔

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

منم شرایط طلاق نداشتم هیچکس پشتم نبود هیچ تازه مقابلمم کلی ادم ایستاده بود

منم نداشتم همش طرف اون بودن حتی خوانوادم هی قهر میکردم هی منو میفرستادن پیشش آخرش دیگه خدا دعاهامو قبول کرد راحتم کرد از دستش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط خودتو نجات بده بدون اینکه ازکسی کمک بخوای من کاری کردم که خودش اومد گفت بریم توافقی جدابشیم وخود ...

این اصلااا منو نمیخاد اصلا

منم دقیقا همبن بود ازلحاظ فرهنگتحصیلاتاجتماعی وهمه چی بالاتربودم

من لیسانس اون دیپلم ردی

من خانوادم ثروتمند اون گدا

جالب اینجاس اولا ما عاشق بودیم

منم نداشتم همش طرف اون بودن حتی خوانوادم هی قهر میکردم هی منو میفرستادن پیشش آخرش دیگه خدا دعاهامو ق ...

منم دقیقا یجوری برخورد میکردن انگار من مقصرم بااینکه خیانتاشومیدیدن به روشون نمباوردن میگفتن ببخشش یکی از دخترا من قهر بودم اومد توخونه بابام من قهر بودم التماس میکرد طلاق بگیر من میخوام زنش بشم من هیچ جارو ندارم بی کسم 

منم نداشتم همش طرف اون بودن حتی خوانوادم هی قهر میکردم هی منو میفرستادن پیشش آخرش دیگه خدا دعاهامو ق ...

میفهمم

من لیسانس اون دیپلم ردیمن خانوادم ثروتمند اون گداجالب اینجاس اولا ما عاشق بودیم

ن من از اول ازذواجم زوری بود

ینی اگ بگم نمبدونست برج ۱۱ینی بهمن باور نمیکنی یاچک میدادن بهش سرکارش میومد خونه مبگف مال برج ۲ینی چندماه دیگه تااین حد خر ونفهم بود ومن لیسانس بودم

من توام یا تو منی

بمیرم برات من چندشب بابچه ۶ماهه تو خونه خرابه خارج شهرخوابیدم که کسی نفهمه کجام ولم کنن میدونی چرا چون خانوادم میگفتن برو خونه شوهر خوب نیس دوری بیفته بینتون وشوهرم زن اورده بود خونه میگف حق نداری بیای قفل درم عوض کرده بود به پلیسم زنگ میزدم نمیومدن میگفتن مشکل خانوادگی مادخالت نمیکنیم گفتم به ما رسید اسمون تپید پس شما کارتون چیه؟شماره داد گف زنگ بزن به این شماره ۱۰۰بار زنگ زدم ۲بار جواب دادن اخرشم هیچکس نیومد😭گفتم من هیچ جا ندارم کجابرم میگف اگه بفهمن هیچ جانداری پدرشم بچه رو نگیرع بچت میرع بهزیستی خودتم خانه امن میری پس بهتره خودت رفعش کنی

اگه بگم ممکنه خیلیا بفهمن کیم همین الانشم ممکنه شناسایی شده باشم عزیزم

وا چ ربطی داره ی جوری میتونی بگی ک کسی نفهمه حداقل خیلیا رو نجات میدی ثواب میکنی مگ کسی داخل خونت ک دونفری بودین خبر داره....مث اینی میمونه ک همه متاهلا تعداد رابطه هاشونو نمیدونم حرفای دونفرشونو همه خبر دارن میبینن ی روشه دیگ ک خیلیا انجام میدن تنها نیستی ک ورد و خطبه نیست ک🤌🤣🚶‍♀️

.