2777
2789
عنوان

قد و وزن جنین در هفته سی و دو

5796 بازدید | 15 پست

من دیروز رفتم سونو طبق سونوی هفته هجده سی و دو هفته سه روز بودم ولی طبق bpd سی و دو هفته و پنج روز بودم طبق fl سی ویک هفته و پمج روز.این اختلاف یک هفته ای واسه چیه؟یجا چک کردم fl مال استخوان ران جنینه یعنی الان بچه من قدش کوتاهه؟وزنشم 1870 که بنظرم معمولی بود و خیلی خوب نبود.راهی هست الان چیزی بخورم تپل تر و قد بلند تر شه؟؟یه چیز دیگه اینکه مولتی پرگناکر بهتره یا فمبیون؟ممنون میشم اگر جوابمو بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ی ۳۴ هفته مشکلی نداشت؟؟؟

۶ زور تو دستگاه بود .چرا نگهداری از بچه نارس خیلی سخته .هنوز که ۹ماهشه بازم دردسر دارم چون ضعیفه و هزار تا مشکل دیگه

😐وگاهی دل به دل آه دارد 

من دیروز رفتم سونو هفته ۲۷بودم . وزنش ۱کیلو قدش ۳۳. نوشته با بالجینگ خفیف کیسه اب تو کانال سرویکال. سرکلاژم شدم اما طول سرویکسم ۵میل کاهش پیدا کرده😭😭😭. کسی تو این شرایط بوده? خطری داشته براش? 

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴