2777
2789
عنوان

میخام تمومش کنم

296 بازدید | 5 پست

نامزدهم همه چیو فهمید اخر دوستام کار خودشونو کردن تمام عکسا و اسکرین چتارو واسش فرستادن..

دلم میخاد بمیرم نمیخام زنده باشم

کارم شده خودزنی دیگه جرعت کشتن خودمم ندارم

میخاستم دیازپام بخورم چندتا بعدشم لوله گازو دربیارم برم بخابم بمیرم ولی من جریت اینم ندارم😭😭😭😭😭

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم عیبی نداره حالا الیپک اخرتو خوندم مشکلی نیست درست میشه رابطتون توام دیگه با اونا دوست نشو اونا دوست نیستن دوشمنن اگه خاستی درخواست بده حرف بزنیم باهم منم تجریه تورو داشتم

ناشناس من✨:>     https://daigo.ir/secret/51033137573                                                                                                          یه آدم معمولی با یه زندگی غیر معمولی🌚💕:)) تو زندگیم به دنبال پیدا کردن بهونه‌های خلاقانه برای تنبلی ام🦦✨! عاشق غذام، موسیقی‌ ،فیلم وسریال،طبیعت،کتاب، گربه ، دیدن ماه و ستاره‌هام 🌙🌱. •یک عدد نامزد خوش قدو بالا هم دارم که بالاخره به هم رسیدیم 🫦💗:)