2777
2789

یا آماده بگیر یا اگه خیلی علاقه داری برو کلاسهای کیک پزی اونجا فوت و فنش یادبگیر یا از کسی که تو فامیل بلده دعوت کن بیاد خونت بعد خودت همه چیز جلوش آماده کن او اشکال کار بهت میگه دیگه آنقدر سختش نکن 😅

الحمدلله کَما هُوَأهلُه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به قول شوهرم هیچ هنری ندارم 😂

منم طبق چیزی ک گفتن دقیقا عمل میکنم وگرنه یکم از خودم بخوام تغیر ایجاد کنم گند میخوره ، میزنم کیک هویج گردو در توستر ، میاد 

یبارم اینستا دیدم اموزششو عالی بود، گم کردم 

بکینگ پودرو با ارد قاتی نکن قبلش ب مواد اضافه کن. 

نصف لیوان اب جوش و نصف لیوان روغن ب موادت بزن. 

بکینگ پودر ی قاشق غذا خوری سرخالی بزن. 

شکر و تخم مرغتو اونقد نزن ک پف کنه در حدی ک کرمی و کشدار بشه خوبه. من با همزن دستی میزنم. 

موادتو ک ریختی رو ظرف دوبار اروم بزنش زمین بعد بزار تو توستر

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند

یه دستور عالی برات میزارم مو به مو اجرا کن ...بعدش دعام کن

سفیده و شکر را باهم بزن البته شکر را یواش یواش اضافه کن جوری بزن که حسابی سفت بشه و پف کنه ..بعد زرده و کمی شکر و شیر و آب ولرم را جدا بزن بعد آرد رو کم کم الک کن روی مواد و هم بزن بگین پودر و وانیل قاطی مواد کن مواد زرده که آماده شد روغن راهم اضافه کن کمی مخلوط کن بعد با سفیده به آرامی مخلوط کن  بعد بریز داخل قالب بعد داخل فری که با دمای ۱۸۰ درجه از یک ربع قبل گرم شده بزار تا ۴۰ دقیقه بپزه..

تخم مرغ سه عدد ...شکر یک لیوان ..آرد دو لیوان سرخالی ...آب ولرم نصف لیوان...شیر نصف لیوان ..روغن نصف لیوان بگین پودر یک قاشق سرخالی ...وانیل نصف قاشق مرباخوری 

زیاد هم بزنی پفش میخوابه ...در فر رو ۲۰ دقیقه اول پخت باز کنی هم پفش میخوابه.

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

من کیکام خیلی خوب میشع

اول زرده و سفیده رو جدا کن من خودم سه تا تخم مرغ میزنم تو هر چندتا خواستی بزن

سفیده رو جدا با یک قاشق شکر هم بزن تا مثل خامه بشه

بعد زرده رو با یه لیوان شکر هم بزن تا رنگش روشن بشه و وقتی همزنو میگیری بالا نواری بریزه پایین

بعدش داخل زرده سه چهارم لیوان شیر و سه چهارم لیوان روغن بریز هم بزن تا یه دست بشن بعدش بعدش یک و نیم لیوان آرد و یه قاشق کوچیک بکینک پودر و یه قاشق نشاسته ذرت بزن و هم بزن آخرشم سفیده رو قاطی کن ولی با قاظق سفیده رو مخلوط کن با مواد که پف سفیده نخوابه

بعدشم که یا ته قابلمه رو چرب کن و بریز توش و بزار رو گاز و در قابلمه رو دمکتی بپیچ و بزار بپزه یاام که بریز تو قالب و بزار تو فر

این کیک چند روز قبل منه دستورش رو میخوای؟

ولی باید مووووو به مووووو بری چیزی هم با چیز دیگه عوض نکنی!

💥 امیدوارم همه ی ان‌شاالله هایت تبدیل به الحمدلله بشود...لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

چون روغن مایع نداشتیم همون جامد باز کردم مثل مایع بشه ، تخم مرغ هارو با همزن میزنم بعد شکر و وانیل ه ...

باید دمای زیر بذاری نیم ساعت تا چهل دقیقه بپزه اخرسر پنج شش دقیقه بالاسرش باشی روش بپزه