2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اراده میخواد

نه اتفاقا اراده نمیخواد

یه اهرم رنج و لذت داریم باید اهرم رنج و لذت توی ذهن ادم معتاد خوب نقش ببنده

باید نسبت به هروئین به انززحار برسه اون فرد 

من معتاد نیستم ولی خیلی از اعتیادام رو اینجوری ترک کردم، مثل سیگار و قلیون

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

نه اتفاقا اراده نمیخوادیه اهرم رنج و لذت داریم باید اهرم رنج و لذت توی ذهن ادم معتاد خوب نقش ببندهبا ...

توی کمپ ترک اعتیاد روی این موضوع حسابی کار میکنن و برای طرف اینو جا میندازن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

نه اتفاقا اراده نمیخوادیه اهرم رنج و لذت داریم باید اهرم رنج و لذت توی ذهن ادم معتاد خوب نقش ببندهبا ...

نمیدونم چشه ولی ترک نمیکنه همش میره کمپ و میاد دوباره شروع میکنه 

تنها دلخوشی منی دختر نازم 💋🦋

بله عزیزم چرا نشه همسر من ده سال مصرف کرد دو روز پیش شد یک سال پاکی انشاالله که دیگه سمتش نره

خداروشکر عزیزم تو اون ده سال چند بار کمپ رفتن و حدودی چقدر پاک میموند

خداروشکر عزیزم تو اون ده سال چند بار کمپ رفتن و حدودی چقدر پاک میموند

ممنونم عزیزم 

سه بار رفت هر بار ۳ یا ۴ ماه پاک بود این دفعه چهارم بود ولی هم خودش میخواست هم باهاش اتمام حجت کردم هم وقتی از کمپ اومد تمام مسئولیت خرید دادم به خودش دیگه حساب کار دستش اومد که گرونی چقدر زیاد شده دیگه جای این کار  نیست 

چند سالشه؟

ممنونم عزیزم سه بار رفت هر بار ۳ یا ۴ ماه پاک بود این دفعه چهارم بود ولی هم خودش میخواست هم باهاش ات ...

۳۲ گلم یه ماه کمپه ی ماه پاکه واقعا امیدی بهش ندارم