2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تهمت میزنه😔

275 بازدید | 13 پست

یک ماهه ازدواج کردیم اصلا منو بیرونی گردشی تفریحی بازاری جایی نمی‌بره بهش میگم خودم میخوام برم اجازه نمیده بجز خونه مادر خودش خونه خانواده من اصلا نمیاد نمیذاره منم برم .دفعه قبل واسه اولین بار رفتم شام و ناهار  موندم بعد برگشتم حالا میگه معلوم نیست تا حالا با کی بودی کجا رفتی .خدا نکنه یکی از همسایه ها جلو در خونه پارک کنه میدوعه میاد خونه میگه فکر کردم کسی بی اجازه من اومده خونه .دیشب دعوامون شد داره میگه تو سری قبل تنهایی رفتی دکتر خدا میدونه کجا ها رفتی .تهمت میزنه میگه مرد دیدم دم در حتما با تو کار داشته .کار و بارشو میپیچونه  میاد خونه که من دست به اجاق گازی پریزی چاقویی چیزی نزنم بلکه خونه آتیش نگیره .اون دیوانست منو هم دیوانه کرده .ما سنتی ازدواج کردیم حتی باهم قبل ازدواج حرف زیادی نزدیم زود عقد کردیم دوران عقد خود واقعیشو به من نشون نمی‌داد. فقط نفری دعا کنید بمیره چون طلاق تو فامیل ما اسم خیلی بدی داره😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیفهممت تریجیح میدی زجر بکشی اما طلاق نگیری چون اسم بدی داره توی فامیلتون😐

تو که دیگه صد پله از شوهرت بدتری

دوتا فردی که به بلوغ فکری نرسیده باشن ازدواج کنن میشه همین!

فامیلتون فقط ندیده نشناخته دختر میدن مردم ؟

ما خوزستان هستیم فذصله بین خ. استگاری تا عقد دوماه بود! 

برگام ریخت، تازه تو دوران عقد هم زشت میدونن دختر پسر تنها باشن، سریع عروسی میگیرن. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

ما خوزستان هستیم فذصله بین خ. استگاری تا عقد دوماه بود! برگام ریخت، تازه تو دوران عقد هم زشت میدونن ...

اره ما هم اینطوریم تو دوران نامزدی زشته تنهایی با شوهرت به قصد شناخت بری بیرونی یا خانه خانوادش

ما خوزستان هستیم فذصله بین خ. استگاری تا عقد دوماه بود! برگام ریخت، تازه تو دوران عقد هم زشت میدونن ...

والا منم خوزستانم حتی دختر خاله پسر خاله شده دوسال نامزد بودن بعد عقد کردن ،چرا خدا وکیلی یه خصلت اشتباهو به کل استان تعمیم میدی بقیه هم دارن میخونن اینجوری برداشت بد میکنن .لزومی به گفتن استانت نبود اشتباه خانواده وخودتو  به همه عمومیت نده

والا منم خوزستانم حتی دختر خاله پسر خاله شده دوسال نامزد بودن بعد عقد کردن ،چرا خدا وکیلی یه خصلت اش ...

عزیزم جایی ک زندگی میکنیم اکثرا این خصلت رو دارن، حتی خود دختراشون مینالن! بله من اشتباه کردم گفتم خوزستان عذرخواهم، ولی خب اکثر شهراش ک اشنا داریم اونان تایید میکنن این مسئله رو. 

ما خوزستانی نیستیم، مال شیرازیم ولی اینحا زندکی میکنین و خانواده من رسم اینحایی هارو ندارن. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.