2777
2789

الان داشتم تنها تو خونه از گشنگی میردم که زن عمو عزیزم که همسایه مونه با این بشقاب اومد😂خدا همیشه هوای منو داره 😍😍

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه زنعموی خوبی داریالبته زنعموی من هر چی بده میریزم دور چون جادوگره🤣

یا خدا😂😂😂نه زن عمومن تا بفهمه من تنهام همیشه برام غذا میاره .خیلی ماهه

نمیدونم چمه فقط میدونم قبلنا اینقدر چم نبود🤷🏻‍♀️درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

کو

ساده اس ،ولی برای من که گشنه بودم خوب بود ، 

تازه داشت گریه ام میگرفت که رفع شد 😂😂

چه زن عمو کد بانوییی

ماهه

وای خدا کاش پیاز نزاشته بود

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

وای خدا کاش پیاز نزاشته بود

من عاشقشم .

ترشی پیازه 😂😂

واقعا خوش یه حالت نوش جون

من زنعموهام و عمه هام فقط بلدن ازمون بخورن و برامون دعا درست کنن و پشت سرمون حرف بزنن شلنس ما چقد بده

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...