2777
2789
عنوان

غذای مهمونی

125 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

یه راهنمایی 

من تازه عروسم (۱۵ روزه عروسی کردیم)میخوام خانواده هارو آخر هفته دعوت کنم شام نمیدونم چی بزارم که هم شیک باشه هم آبرومند و هم کم هزینه؟

قرمه سبزی و مرغ و سالاد و ژله و.....خوبه یا چی میشه کمک کنید بگین چی خوبه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه مبارک باشه عروس خانم انشالله در کنار همسرتون تا اخر عمر خوشبخت باشین 

دوم اینکه من باقالی پلو با گوشت، زرشک پلو با مرغ، قیمه یا قرمه سبزی رو پیشنهاد میدم برای مهمونی عزیزم یا لازانیا و پیتزا. خودم همیشه اینا رو درست میکنم. بین اینا دو تا رو انتخاب کن برای غذای اصلی که تنوع هم باشه. برای پیش غذا هم سوپ یا سالاد بزار مخصوصا سوپ که تو این سرما حسابی میچسبه. برای دسر هم یه ژله قالبی یا خورده شیشه یا پودینگ بزار چیز کیکم میشه اما دردسرش خیلی زیاده. برای پذیرایی هم یه سینی مزه اماده کن با میوه و اجیل و چای و کیک خونگی. شربت یا ابمیوه هم میشه. 

سوم اینکه بهتون خوش بگذره انشالله خدانگهدار 🍭🥰🌷💜🩷👍

مبارکه 

اگه دوتا غذا میخوایی قورمه و زرشک پلو همه پسند و خوشمزس کنارش هم سالاد فصل و شیرازی ژله دلستر نوشابه یا دوغ هر کدوم دوست داری

دوست داشتی میتونی یک مدل غذا درست کنی بعد شام دسر بیاری 

کم خرج که هیچ غذایی کم خرج نیست😂

مبارکت باشه عروس خانم قبل از دعدعه پذیزایی حتما حتما حسابی به خودت برس و شیک پیک کن که  خیلی به چشم میاد

زرشک پلو بامرغت اگر خوب میشه خوبه با قرمه سبزی من کشک بادنجونم دوست دارم تو سفره میتونی مرغ بخابونی تو مواد کباب کنید

مرغ درسته شکم پر هم من توسفره دوست دارم خیلی به سفره جلو میده

اگه بچه دادن کیک مرغ هم تک نفره هم تو سفره خیلی خوبه هم واسه بچه ها هم خوش خوراک من خیلی دوست دارم

میتونی کنار غذا اصلیت ۲تاسینی فینگر فود طبق ذاعقتون درست کنی بزاری هن خوشگل هم خیلی نما داره هم غذا اصلی کمتر میپزی دیگه

من پیشنهادم بهت کیک مرغ سموسه کوچیک و کشک بادمحون تو نون های کوچولوعه 

میتونی ۲طرف کوچولو سالا لبو درست کنی خیلی تو سفره قشنگ میشه جدیدم هست

بورانی بزاری

رومیزهم میوه اسلایس شده میوه خشک یه ظرف کوچیک شکلات شیرینی خودت درست کنی یا بخری یا کیک یا چیز کیک یا کلا یه دسر که ترجبحا شیرین و همه پسند باشه درست کنی

همراه چای هم میتونی دمنوش هم هرکسی خواست درست کنی خیلی باکلاس

اگر قهوه خور هم هستن قهوه کاپوچینو نسکافه داشته باش

رومیزتم یه گلدون بزار توش گل طبیعی بزار

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

عزیییییییییییییییییییییییییییییییزم مبارکت باشه و امیدوارم خوشبخت باشید. 

1- غذاها رو شنبه یک شنبه نکن و سعی کنهمه اشون توی یه تم باشن. مثلا همه ترکیب ها ایرانی یا همه غذاها فرنگستونی  

2- غذاهای ایرانی مقرون به صرفه تر هستن چون حجیم هستن. 

3- اگر سراغ غذای ایرانی داری میری ترکیب زیر جذابه:

پیش غذا: سوپ جو

غذای اصلی: قورمه سبزی و فسنجون یا مرغ شکم پر میتونه عالی باشه

دسر: سالاد اسفناج (اسفناج، گردو، دونه انار، پنیر پارمیسا پودری با سس بالزامیک و سس انار) فقط چون ترکیب سردی داری استفاده میکنی خوب میشه یه کم زیره هم به سالادت اضافه کنی 

نوشیدنی: دوغ اما حتما با گلاب عادی و نعنا و شوید که یه مقدار طبع گرم پیدا کنه یا اگر وقت میکنی نوشیدنی ایرانی فراوووووووون میتونی پیدا کنی

عزیییییییییییییییییییییییییییییییزم مبارکت باشه و امیدوارم خوشبخت باشید. 1- غذاها رو شنبه یک شنبه نک ...

نذاشت ویرایش کنم   

عزیییییییییییییییییییییییییییییییزم مبارکت باشه و امیدوارم خوشبخت باشید.         

سالاد: سالاد اسفناج (اسفناج، گردو، دونه انار، پنیر پارمیسا پودری با سس بالزامیک و سس انار) فقط چون ترکیب سردی داری استفاده میکنی خوب میشه یه کم زیره هم به سالادت اضافه کنی 

نوشیدنی: دوغ اما حتما با گلاب عادی و نعنا و شوید که یه مقدار طبع گرم پیدا کنه یا اگر وقت میکنی نوشیدنی ایرانی فراوووووووون میتونی پیدا کنی

دسر: فالوده شیرازی یا فرنی