2777
2789
عنوان

کجا دندون عقل بکشم که قیمتش مناسب باشه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 30 پست

اخه بحث کشیدن نیست. خیلی وقتا موقع کشیدن استخون دور دندون هم شکسته میشه این یه مورد، یه مورد اینکه زیر دندون عقل عصب رد میشه احتمال اسیب اون هست، یه مورد دیگه، تو کشیدن دندون مخصوصا فک پایین احتمال اینکه ریشه دندون بشکنه و بمونه هست، و در اخر اینکه کشیدن دندون‌یه نوع جراحی حستب میشه مهمه جایی که میرید استریل و مهز باشه.

اگر دارید که هزینه کنید حتما جای خوب برین

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی ترسیدم باشه عزیزم ممنون❤️

ببین هزینه الکی نکن 

تو مسعودیه یه دندون پزشکی هست همه کاررر انجام میده ببین انقدر شلوغه منکه پیروز رفتم برای پر کردن سطحی برای ۵۰ روز بعد بهم نوبت داد 

خیلییییی کارش درسته ولی چون مجوز نداره دندون پزشکیش نصف قیمت میگیره

بیمه تامین اجتماعی ندارم😢

چی بگم عزیزم

درمانگاه های خیریه

خونه ت کجاست

درمانگاه خیریه سیدالشهدا گلوبندک هم می گن خوبه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بله عزیزم درسته ممنون❤️

ولی بازم اگر دوست داشتین جای قیمت مناسب برین دانشکده اای دندونپزشکی تهران و بهشتی دانشجوهای تخصص میکشن کارشون خوبه فقط مدت طولانی احتمالا باید تو نوبت باشین

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

ببین هزینه الکی نکن تو مسعودیه یه دندون پزشکی هست همه کاررر انجام میده ببین انقدر شلوغه منکه پیروز ر ...

مجوز ندارهههه؟بابا اینا که ترسناک تر هستن 🤦🏻‍♀️😂

ببین هزینه الکی نکن تو مسعودیه یه دندون پزشکی هست همه کاررر انجام میده ببین انقدر شلوغه منکه پیروز ر ...

بعد اگه خدای نکرده مشکلی پیش اومد دستت به کجا بنده

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮