2777
2789
عنوان

شوهر

427 بازدید | 23 پست

خانماااا لطفا بیاین یه لحظه خیلی ناراحتم بخاطر این زدگی شوهرم خیلی عصبی اول صب بلند میشه سرم دادمیزنه وهرکاری خودش بخواد انجام اصلا ب خواسته های دل من اهمیت نمیده شماباشین چیکارمیکنین😒😔😔

ببین چی عصبیش میکنه.

بش بی محلی کن. خودش آروم‌میشه😥😥

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینطوره؟ از اول اینطوری بود؟

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

ببین هر چی میگه نه جواب بده نه اهمیت بده.انگار اصلا نمیشنوی ...برو چایی بیار میوه بیار برا دوتاتون سهم خودتو بخور،اونم مورد خورد نخورد حتی تعارفم نکن...کاراتو انجام بده.اصلا انگار صداشو نمیشنوی،برو تی وی ببین....

شاید بدتر حرص بخوره بدتر دادوبیداد کنه.ولی بببینه ککتم نمیگزه بعد یه مدت میگه چ کاریه... این ک عین خیالش نیس.الکی بنزین نسوزونم!

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁
چرا اول صبح داد میزنه؟ توم داد بزن تا از ترس ابروش دیگه صداش در نیاد بگو تا وقتی اینی منم همینم

میاد سیر کتک میزنم من جرعت دارم مثل اون کنم همیشه کتک میزنم تا یچیزی میگم درجوابش😞

میاد سیر کتک میزنم من جرعت دارم مثل اون کنم همیشه کتک میزنم تا یچیزی میگم درجوابش😞

خب الان چرا شکایت نمیکنی؟برو پزشک قانونی مدرک داشته باشی کتکت میزنه قانون پدرشو در میاره

چرا به خانوادت نمیگی؟

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

به نظر من بشین باهاش حرف بزن و ببین مشکلش چیه اگه  به نتیجه نرسیدید برین پیش یه مشاورخوب وگرنه اگه ایشونم دادبزنن شماهم این زندگی دیگه زندگی نمیشه که هردوتون خسته میشین و کار به جدایی می‌کشه زبونم لال و شما اصلا دادوهوارو این جور چیزا نکن چون بهونه  میدی دستش آبروی ایشون آبروی شمام هست

لطفاً برای قبولی حاجتم یه صلوات از ته دل بفرستین ممنون اجرتون با خدا

پس فقط سکوت و بی محلی .ک هم بهونه کتک نداشته باشه هم انقدر بسوزه ک بیخیال این رفتاراش شه

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁

ای بابا این ک اینجوری تا آخر شب دپرست میکنه من اگه صبح ناراحت شم تا آخر شب روم تاثیر داره و کسلم

اصلا دهن ب دهنش نشو صبحونه بزار جلوش دوباره بخواب 

❤از تمام دلتنگی ها ، از اشک ها و شکایت ها که بگذریم...باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم🌹