2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره سیما به دست مالک کشته میشه

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

واقعاااااا؟کی گفته

بر اساس نمایشنامه اتللو نوشته شده سریال 

سیما بخاطر خیانت کشته میشه 

مالک می‌فهمه اشتباه کرده و خیانتی نبوده 

توی نمایشنامه خودکشی می‌کنه ولی اینجا احتمالا میوفته تیمارستان 

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

همه اینا تقصیر سمیراست

مالک ترسو بود

سمیرا از یه شخصیت ترسو ، یه شخصیت قاتل درست کرد

با این حال من سمیرا رو دوست دارم

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

بر اساس نمایشنامه اتللو نوشته شده سریال سیما بخاطر خیانت کشته میشه مالک می‌فهمه اشتباه کرده و خیانتی ...

واای نه من دوست ندارم اینجوری شه حداقل اخرش اینا باید با خوشی زندگی میکردن مخصوصا سیما

پس فکر کنم قسمت بعد سیما رو میکشه و بچشم میمیره🥲

همه اینا تقصیر سمیراستمالک ترسو بودسمیرا از یه شخصیت ترسو ، یه شخصیت قاتل درست کردبا این حال من سمیر ...

واقعااا چرا اینقد به همه چی شک داره مالک اخه

خیلی تو مخیه

ولی چقد رابطه خودشو سیما قشنگه