سلام مامانا من امروز 9روزه که بچم دنیا اومده از روز اول حس کردم لب پایینش به طرف راست کج میشه وقتی میخواد گریه کنه بردم متخصص اطفال ولی گفت چیزی نیست من ولی بازم نگرانم یه طرف لبش انگار رفته تو یه طرف لبش هم به طرف راست کجه به نظرتون چنین مشکلی وجود داره تا حالا کسیو دیدین لبش مادر زادی کج باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی نگرانم بچه دوممه بی تجربه هم نیستم ولی حس میکنم کامل کجه
عزیزم انشالا مشکلی نباشه،نگرانی میدونم ولی انشالا نیست مشکلی مشکلی هم باشه اونقدرعلم پیشرفت میکنه که همه چی درمان میشه انشالا ، مغزش و هپشش درست باشه جسم عادیه و قابل حل مشکلاتش
بچه من به دنیا اومد میگفتم یه چشمش کوچیکه هرکی نگاه میکرد میگفت عیب رو بچه نزار هیچی معلوم نیست
بزرگتر که شد معلوم شد مجرای اشکش بستس عمل کردیم خوب شد متخصص اطفال هم میگفت طبیعیه
مادرا اشتباه نمیکنن
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد