2777
2789
عنوان

کج شدن لب نوزاد چند روزه

505 بازدید | 16 پست

سلام مامانا من امروز 9روزه که بچم دنیا اومده از روز اول حس کردم لب پایینش به طرف راست کج میشه وقتی میخواد گریه کنه بردم متخصص اطفال ولی گفت چیزی نیست من ولی بازم نگرانم یه طرف لبش انگار رفته تو یه طرف لبش هم به طرف راست کجه به نظرتون چنین مشکلی وجود داره تا حالا کسیو دیدین لبش مادر زادی کج باشه

منم خدایی دارم...😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببر دکتر ولی بدون بچه ها تو نوزادی خیلی فرق دارن و کج و کوله ان،،من پسرم گوشاش عجیب بود یه چشمش کوچک ...

خیلی نگرانم بچه دوممه بی تجربه هم نیستم ولی حس میکنم کامل کجه

منم خدایی دارم...😊
یعنی تاثیر داره

کلی گفته حتما باید به این شونه اون شونه بخوابونین وگرنه سرش کج میشه لبش هم من دیدم مشکلی نداره خدا حفظش کنه برات الکی نگرانی

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

خیلی نگرانم بچه دوممه بی تجربه هم نیستم ولی حس میکنم کامل کجه

عزیزم انشالا مشکلی نباشه،نگرانی میدونم ولی انشالا نیست مشکلی مشکلی هم باشه اونقدرعلم پیشرفت میکنه که همه چی درمان میشه انشالا ، مغزش و هپشش درست باشه جسم عادیه و قابل حل مشکلاتش 

به نظرم به حس مادرانت اعتماد کن و پیگیری کن 

بچه من به دنیا اومد میگفتم یه چشمش کوچیکه هرکی نگاه میکرد میگفت عیب رو بچه نزار هیچی معلوم نیست 

بزرگتر که شد معلوم شد مجرای اشکش بستس عمل کردیم خوب شد متخصص اطفال هم میگفت طبیعیه

مادرا اشتباه نمیکنن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
به نظرم به حس مادرانت اعتماد کن و پیگیری کن بچه من به دنیا اومد میگفتم یه چشمش کوچیکه هرکی نگاه میکر ...

به نظرت چه دکتری ببرم متا حالا دیدین کسی لبش مادر زادی کج باشه

منم خدایی دارم...😊
ببر دکتر ولی بدون بچه ها تو نوزادی خیلی فرق دارن و کج و کوله ان،،من پسرم گوشاش عجیب بود یه چشمش کوچک ...

دختر منم چشماش ریز بودن الان چشماش خیلی دررررشت شدن ...یادمه چقدر سر چشماش بهم تیکه مینداختن😆

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...