2777
2789

خییییلی رفیق بازه شبا تا صبح ول میچرخن انقدر که صبحا خواب میمونه به کاراش نرسه هفته ای یبار حتما میره پیششون

حتی یبار خفتش کردن ساعت چهار صبح برمیگشته خونه 

بدتر اینکه بعضی دوستاش اصن معتادن گل میکشن تونی میکشن لین میخورن😐😐 اینم چون از بچگیییی با همشون دوست بوده الان پونزده بیست ساله رفیقن بیخیال نمیشه

میگه اون تایما که مادرم ولم کرده بود این رفیقا بودن که برام تو مدرسه غذا میاوردن،خوراکیاشون باهام نصف میکردن برام جای خواب جور میکردن و.....

نمیدونم چجوری غیرمستقیم بکشونم به کار و زندگی

اینم بگم که تو همه موارد خیییلی حرفم گوش میده و زود باورم جز دوستاش،حتی با خانوادشم اینجوری نیست

هر چیز که در جستن آنی، آنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخته یکم کازت چون محیط بیرون شده مادرش این تجربش دوستم داره ک عشقش مادرش از ۱۶ سالگی ک بوده مرده ودنیای بیرون شد مادرش سختی کشید تا درس شد

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بنظرم اگر نمیتونه رفیقاشو ترک کنع ت ترکش کن از همچین ادمی شوهر و همراه زندگی درنمیاد دیدم دور و اطرافم متاسفانع 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
چرا حقو بهش میخوام بدم😵‍💫🚶‍♀️

خوب ببین هرکسی خلائی داره و این که اگه دنیا بیرون بشه مادرش پدرش یکم سخته براش ک ترک کنه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
مال منم خیییییلی بچه ننه اس می‌ترسه مامانش بفهمه دوست دختر داره خشتکشو بکشه سرشاعلان هامو گذاشته رو ...

این بگو دوست دختر داره ن مادر

اگه دوستاش معتادن خودشم معتاده

معتاد نیست، ولی اونقدر که بخدا سر دوستای معتادش دعوا کردیم حتی داشتیم کات میکردیم 

که خودش عذر خواهی کرد ببخشمش 

هر چیز که در جستن آنی، آنی

اصلا نمی‌دونم چه مرگشهداره باهام بازی روانی می‌کنه

من قبول نمیکنم الام مادرا همه نیدونن این دروغ میگه و اینم بدون داره یاهات وقت میگذرونه توام ابن سری دیر جواب داد نوام دیر جواب بده بگو دوست پسرم بفهمه خشتکم توسرم مثل دوست دخترت ک مبگی مادلم