2777
2789
عنوان

رفتار مادرم و خواهرم

301 بازدید | 19 پست

دیروز خونه ی مادرم اینا بودم خواهرمم اونجا بود 

بعد شوهر خواهرم زنگ زد بهش ک بیا امضا کن .خواهرمم آروم ب پدرم گفت برای ماشینمون میخواد.

بعد از مادرم پرسیدم چی ؟ مامانم گفت ماشین خریدن 

بعد وقتی خواست راهیش کنه فک کنم ب مامان گفته بود ک ب من نگه .بعد وقتی مامانم اومد بالا دیدم جواب سوالامو کوتاه میده منم دیگ چیزی نگفتم ولی دیگ نمیتونستم با مامانم ارتباط چشمی داشته باشم چون من همممممه چیمو ب مامانم میگم 

بعد خواهرم اومد رفتیم جلوش و گفتیم پس برای ماشین شیرینی نیوردی 

بعد دوباره یه چیز یواش ب مامان تو اتاق گفت 

من احساس غریبگی داشتم اونجا و دیگ دلم میخواست فرار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تتو رو خدا بگیدشما بودید چه رفتاری داشتید اگه باهاتون اینجوری میکردناینو بگم ک ماشین ما پرایدع و جدی ...

عزیزمم حالتو میفهمم کاملا..هیچی ب روت نیار..عادی عادی باش ن جوری ک بگن حسودی کرد ن جوری ک بگن عادی..خودتو جوری نشون بده ک اصلا مهم نیست..ب شوهرتم اتفاقا بگو ک سوپرایز نشه..ولی بگو اونم عادی باشه..ان شاءالله مشکلتون حل بشع..

عزیزمم حالتو میفهمم کاملا..هیچی ب روت نیار..عادی عادی باش ن جوری ک بگن حسودی کرد ن جوری ک بگن عادی.. ...

دییروز خواهرم دوبار گفت چیه فلانی گفتم

من عادی ام چرا میخوای یه چیزی ب من بچسبونی 

شوخرم اصلااااا براش مهم نیست

دییروز خواهرم دوبار گفت چیه فلانی گفتم من عادی ام چرا میخوای یه چیزی ب من بچسبونی شوخرم اصلااااا برا ...

خب خداروشکر ک مهم نیست..همون میخواد بهت بچسوبونه محلش نده..مث خاهر گوه منه..ناراحت نباش